اول از هر چیز ممنون از دوستان و اداره کنندگان این انجمن. برای من که مشکل گشا بوده و مطمئنا خواهد بود
مشکل من اینه که میخواهم عرض منوی آبشاری در قالب امیرکبیر را کمتر کنم به طوری که نصف شود. خیلی گشتم فقط سرم درد آمد.
ممنون که راهنمایی کنید.

اول از هر چیز ممنون از دوستان و اداره کنندگان این انجمن. برای من که مشکل گشا بوده و مطمئنا خواهد بود
مشکل من اینه که میخواهم عرض منوی آبشاری در قالب امیرکبیر را کمتر کنم به طوری که نصف شود. خیلی گشتم فقط سرم درد آمد.
ممنون که راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به آدرسنوشته اصلی توسط hiwaabdi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراجعه کنیدو فایل menu.css باز کنید در خط 36joomlaroot/templates/yougrids/css/menus.css
به horiznav ul. دستور های
را اضافه کنید . به جای 500 هر عددی میتوانید قرار بدید.کد:width:500px; overflow:hidden;
دوست عزیز ممنون که زود جواب دادید این خودش نکته خوبی بود ولی من منظورم آبشاری است که پایین میاد. هر گاه ماوس را روی یک گزینه منو که زیر محموعه دارد و به صورت آبشاری پایین میاد. این آبشار یک کم عرضش زیاده میخواستم کمش کنم.
شاد باشی
سلام بزرگوارنوشته اصلی توسط hiwaabdi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اجازه ي مديران سايت
عرض عناصر كشويي<تنظيمات منوي بالا<روي قالب youqrids كليك كنيد<مديريت قالب<تب افزونه ها
در پناه حق باشيد
ویرایش توسط جهان جو : 07-24-2012 در ساعت 07:40 AM
ببینم در قالب امیرکبیر امکان این هست که منو های اصلی که در زیر بنر هستند رو بصورت عمودی در سمت راست صفحه گذاشت؟
دوست عزیز ، سوال جدید در تاپیک جدید !
یک ماژول از نوع منو بسازید و اونو به موقعیت Right یا Left قالبتون اختصاص بدید و منوی اصلی یا هر منوی دیگه ای رو که خواستید ، داخلش فراخوانی کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)