-
گذاشتن لينك براي مطالب
با سلام خدمت دوستان
دوستان چطور ميشه براي يه مطلب لينك گذاشت.مثلا وقتي از منو كليك ميكنه وارد صفحه جديد بشه و نميخام تو صفحه اصليم باشه.مثه صفحات جداگانه در بلاگفا.
بدين صورت:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-09-2012 05:20 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
در مدیریت منو وارد منو مورد نظر بشید و یک آیتم منو بسازید.
برای این آیتم منو میتونید انتخاب کنید که یک مطلب خاص و یا مجموعه ای از مطالب را نمایش دهد.
یا علی
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام آقا جلال
با تشكر از زحمات شما براي دوستان انجمن و تشكر از اينكه مشكل دفعه قبل من رو حل كردين،منظورم اين بودكه من الان بخام يه مطلبي بنويسم و براي مطلبم لينكي بزارم از درون سايتم چطور بايد انجام بدم.
بطور مثال در قالب اميركبير داريم يه مطلب به نام قتل اميركبير كه درصفحه اصلي سايت نمايش داده نميشه و در منو قرار داره ميخاستم بدونم لينكي كه براي مطلب قتل اميركبير داده شده از كجا گذاشته ميشه.يعني چطور ميشه براي يك مطلب سايت لينك اختصاص داد
.يعني بعد از com.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
وقتی مطلبی ایجاد میکنید اون مطلب دارای لینک می شود که از طریق روشهای زیر قابل دسترسی است:
ساده ترین راه به همین صورتی بود که در پست قبل خدمتتون گفتم و شما میتونید به وسیله این منو لینک مطالب رو مشاهده کنید (اگر نخواستید هم میتونید منو رو نمایش ندید)
راه دوم: اگر تنظیمات سئو جوملا رو فعال کرده باشید لینک مطالب به صورت زیر است:
دامنه/نام مستعار مجموعه1/.../نام مستعار مجموعهn/شناسه مطلب-نام مستعار مطلب
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
آقا جلال دستت درد نكنه.مغز كوچكم ياري داد فهميدم قضيه چيه:d
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)