سیلام سته نباشید من از جوملا 2.5 فارسی استفاده می کنم اگه ماژول آمارگیر فارسیدارید بهم معرفی کنید و اگه ندارید بفرمائید در سمت راست یا چپ سایتم چور یک منو را قرار بدم و بتونم داخلش کد جاوا بزارم

سیلام سته نباشید من از جوملا 2.5 فارسی استفاده می کنم اگه ماژول آمارگیر فارسیدارید بهم معرفی کنید و اگه ندارید بفرمائید در سمت راست یا چپ سایتم چور یک منو را قرار بدم و بتونم داخلش کد جاوا بزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
نحوه قرار دادن کد امار بازید : از مدیریت ماژول ها یک ماژول html سفارشی اضافه کنید و کد آمار بازدید تونو در قسمت html اون ماژول قرار بدید .
شما میتونید از ماژول پیش فرض جوملا هم استفاده کنید برای مشخص شدن کاربران آنلاین و مهمانان .
خوب این ماژول را ازکجا بگیرم و نصب کنم اصلا خود جوملا چیزی برای آمار بازدید ندارهنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بسیاری از سایتها این کد را ارائه میکنند (به دلیل عدم پشتیبانی از جانب ما ) من نمیتونم اسم شونو بگم خودتون با جستجو پیدا خواهید کرد ولینوشته اصلی توسط sunboys [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر یک افزونه آماده بخواهید که براحتی ازش استفاده کنید و این درد سر ها را هم نداشته باشه میتونید از این افزونه استفاده کیند ـ:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من آمار بازدید فارسی لازم دارم و همچنین ورژن جوملامم 2.5 هست شما ماژول واسه 1.5 و انگلیسی معرفی فرمودیدنوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ویرایش توسط sunboys : 04-14-2012 در ساعت 06:25 AM
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این برای جوملا 2.5 هستش
در مورد اضافه کردن کد هم از ماژول html سفارشی استفاده کنید و بعد حالت ادیتور خودتون رو تاگل کنید تا متن ساده بیاد کد مورد نظرتون رو در اون قرار بدید
مممنون از راهنمائیتون اما من آمار فارسی می خوام اینا کا شما معرفی کردید انگلیسیه
افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط sunboys [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر این افزونه براتون قابل استفاده نبود میتونید از کد webgozar استفاده کنید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)