-

نوشته اصلی توسط
irantej
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یکم بیشتر توضیح بدین عالی میشه. آیا cb تو این انجمن هست؟ و اگه نیست فارسی شده رو از کجا پیدا کنم. سوال مهم اینکه دردسرهای بعدی اعم از پیامهای خطا و... که نداره؟
تو گوگل بگردید پیدا میشه من قبلا یه آموزش تصویریشو دیدم که به طور دستی خودتون می تونستید تو دیتا بیس هر تغییری که می خواستین انجام بدید و نیازی با ماژول و پلاگین نبود!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2012 11:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
Eskafild
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تو گوگل بگردید پیدا میشه من قبلا یه آموزش تصویریشو دیدم که به طور دستی خودتون می تونستید تو دیتا بیس هر تغییری که می خواستین انجام بدید و نیازی با ماژول و پلاگین نبود!
استفاده از اين روشها موقع آپديت و بروزرساني سايت رو دچار مشكل مي كردند.
افزونه ها براي اين بوجود اومدن كه تغيير كدها بصورت دستي نباشه
موفق باشيد
-
-
cb فارسی شدش نیست! و این که شما میتونی با استفاده از سی بیــــــ بتونی امکاناتی مثل ثبت نام خودت رو وسیعتر کنی (پارامتر های بیشتر رو میشه اضافه کرد) که هم سازگاز با جوملا نوشته شده.
-
-
در همين انجمن پلاگيني براي نسخه ي فارسيش وجود داره كه محيط كاربريش رو فارسي كرده
-
-
بله دوست عزیز. آخرین ورژن رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید(باید تو سایت عضو بشید)
فارسی سازشم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)