-
اخطار هنگام نمایش قالب
سلام دوستان من یه قالب برای سایت ها بازی پیدا کرده وقتی نصب کردم موقع نمایش سایت این ارور رو داد حالا چکار کنم ؟ Fatal error: Call to undefined function cubeimport() in /home/herogame/public_html/up/templates/jf_gamespoint/html/com_content/frontpage/default.php on line 10
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-11-2012 09:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
ایا افزونه جدیدی رو سایت نصب کردید؟
-
-

نوشته اصلی توسط
achil1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ایا افزونه جدیدی رو سایت نصب کردید؟
خیر اصلا همون موقع ای که جوملا رو نصب کردم این قالب هم نصب کردم نمیدونم مشکلش چیه لطفا کمک کنید !
-
-
با سلام
قالبی که نصب کردید مخصوص نسخه 1.5 هستش؟
یا علی
-
-
فقط همین قالبه این جوریه
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
قالبی که نصب کردید مخصوص نسخه 1.5 هستش؟
یا علی
بله !
من دو تا سایت دیگه هم دیدم که این قالب رو دارند اما مشکلی ندارند
آدرس سایتی که دیدم :
-
-
دوست عزیز این قالب تجاریه و نمیشه در این انجمن در موردش بحث کرد و باید از پشتیبانی سایت سازنده درخواست راهنمایی کنید.
فقط در همین حد بگم که این قالب نیاز به یک پلاگین داره که باید نصب کنید. شاید مشکل با نصب پلاگین حل بشه.
-
کاربر مقابل از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
دوست عزیز این قالب تجاریه و نمیشه در این انجمن در موردش بحث کرد و باید از پشتیبانی سایت سازنده درخواست راهنمایی کنید.
فقط در همین حد بگم که این قالب نیاز به یک پلاگین داره که باید نصب کنید. شاید مشکل با نصب پلاگین حل بشه.
بله دو تا فرکنم پلاگین داشتم اما من بلد نیستم نصب کنم
یعنی میخوام نصب کنم میگه وجود نداره
-
-
با تشکر از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] گه مشکلم را حل کردند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)