ممنون من فایل template قالب 1.5 رو جایگذین کردم قالب کلا راست چین شد این چطوره مشکلی ایجاد نمی کنه؟ الان که ظاهرا مشکلی نداره

ممنون من فایل template قالب 1.5 رو جایگذین کردم قالب کلا راست چین شد این چطوره مشکلی ایجاد نمی کنه؟ الان که ظاهرا مشکلی نداره
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز ممنون از پیگیری تون اما ماژول ها مثل قبلا هستند راست چین شدند منظورتون رو نمی فهمم ببخشید
اون لوگو رو درست می گید خدایشش نمی دونم از کجا درستش کنم میشه کمکم کنید درستش کنم
منظور چیدمان مازول ها در صفحه استنوشته اصلی توسط tlove [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مثلا این صفحه رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظرم اینجا باید دنبالش باشید
جواب پیام یادتون نره* 03 - HEADER
/* ----------------------------------------------*/
#header{float:left;}
#headermiddlewrap{float:left;height:50px;padding:1 0px;background: url('http://www.iraniansara.ir/templates/escene/images/hdr-top.png') repeat-x;}
#headertopwrap{float:left;height:40px;padding:0px 10px 0px 10px;background: url('http://www.iraniansara.ir/templates/escene/images/hdr-btm.png') no-repeat; }
#topwrap{ float:left;width:490px; padding-top: 28px; }
#newsflash{float:left; padding-top: 4px;}
#synwrap{ float:left;width:60px; padding-left: 0px; margin-top:7px;}
#loginwrap{ float:left;width:886px; margin-top:10px;}
#logowrap{ float:left;width:252px; padding-left: 12px; padding-top:6px; }
#bannerwrap{ float:left;width:455px;}
#jxtc-jl {position: absolute; top: 0px; left: -5000px;}
#menuwrap{ background-color:transparent;float:left;width:800px;height:40 px;margin:0px;padding:0px;}
.logo {float:left;width:252px;height:28px;}
.tagtext{ color: #fff; }
#logwrap {padding-top: 12px; height:18px;display:block; font-weight:bold;font-size: 12px; }
#logwrap a { color: #fff; text-decoration: none; outline: none; font-weight: none; font-size:11px; }
#logwrap a:hover{color:#b7df64 !important; font-size:11px;}
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 04-13-2012 در ساعت 07:38 AM
من ماژولها رو تنظیم کردم تا فقط در صفحه اول نمایش داده بشند نه در تمام صفحات
اما متاسفانه در اینجا هم دیده می شوند
بازم همون فایل خودشو ریختم مشکل زیاد داشت میشه بهم بگید چطوری راست چینش کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)