-
طراحی یک ماژول برای سایت بنده
سلام .
با عرض شرمندگی بنده نمیدونسیتم این مشکلم رو کجا مطرح کنم آخه قسمتی مبنی بر مثلاً سفارش طراحی ندیدم
پیشاپیش شرمنده و درخواست من این بود
من تا سه ماه پیش زیاد با جوملا کار نکرده بودم اما به دلایلی مجبور شدم جوملا رو یاد بگیرم تازه کار هستم
یه فروشگاه نصب کردم ویرچوال مارت میخواستم یه ماژولی کامپونتی با این مشخصات یکی از اساتید محترم برام بنویسه بهم بفرمایید که مشخصثاتی که میدم چقدر زمان میبره و چقدر هزینه ممنون
من یه فروشگاه عرضه قطعات کامپیوتری ایجاد کردم که میخوام از قسمت پرمیشن بندی ها یه سری افراد رو بعنوان همکار ثبت نام کنم یا اونها ثبت نام کنن و ما بهشون پرم بدیم
یه ماژول میخواستم طراحی بشه که فقط برای این سطح (همکاران فروش باشه ) که به این صورت کار میکنه
چون قیمتهای لوازم کامپیوتری راس ساعت 13:30 هر روز تثبیت میشه (با نرخ دلار) من میخوام یه ماژول باشه که مثلاً از یه فایل اکسل یا هرچی پیشنهاد میدید قیمتهای بروز رو بخونه (البته این قیمت روز فقط برای همکار هست و چیزی نیست که بخواد توی سایت نمایش داده بشه) و همکار من با زدن دکمه ی استعلام قیمت وارد لیست استعلام قیمت روز بشه اون لیست از همون فایل مثلاً اکسل خونده میشه که من هر روز بتونم به راحتی قیمتگذاری کنم ) بعد از استعلام برای شماره همکار من اس ام اس بشه قیمت روز محصولی که میخواد .
این امکان توی پانل های اس ام اس هست که ، اس ام اسی که برای کسی ارسال میشه توی گوشیش سیو نشه منم میخوام سیو نشه تا نتونه جلوی کسی استناد کنه که مثلاً فلان فروشگاه قیمت همکاریش فلان قدر هست .
خوب اساتید گرامی این ماژول اس ام اس برای ما چقدر هزینه داره ؟
چقدر زمان میبره نوشتن چنین ماژولی
ممنون از لطفتون من منتظر جواب هستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2012 11:56 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام،
دلیل این که همچین بخشی وجود نداره، این هست که اینجا یک انجمن پشتیبانی هست، نه مرکز تخصصی ساخت و طراحی و پشتیبانی سامانه های تحت وب. (تا جایی که یادم هست، تیم های ترجمه ی رسمی جوملا هم یه سری محدودیت ها دارند.)
پیروز باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)