سلام رضا
چطوری؟
ببین این موارد رو اصولا مدیران سرور ها تنظیم میکنند
اصولا وقتی یه یوزر رو تو دیتابیس میسازی بسته به تنظیمات سرور یه سری محدودیت ها داره از جمله:
Max Questions
Max Updates
Max Connections
Max user Connections
و ....
پس به سرور هم بستگی داره هم به نسخه بانک اطلاعاتی
در مورد اینکه اصلا ذخیره نشد به تو چه پیغامی داد. بزار اینجا یه نگاهی با هم بکنیم بهش





علاقه مندی ها (Bookmarks)