سلام متاسفانه یکی از موقعیتهای من حذف شده چطوری می تونم برش گردونم

سلام متاسفانه یکی از موقعیتهای من حذف شده چطوری می تونم برش گردونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط tlove [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موقعیت چی؟ کدوم قالب؟ کدوم ورژن؟
اگه فایل سورس قالب رو داری، فایل ها ها رو کپی و replace کن توی پوشه ی قالبت.( البته همه تغییرات مفیدی هم که دادی از بین میره ها!)
اگه لینک بذاری و بگی کدوم موقعیت حذف شده، بهتر می تونیم کمک کنیم
برای اضافه کردن یک موقعیت ابتدا اون موقعیت را به فایل templateDetails.xml در قسمتنوشته اصلی توسط tlove [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به این صورت اضافه کنید :<positions>
بعد به فایل index.php قالب در هر قسمتی که نیاز دارید میتونید کد زیر را اضافه کنید :کد:<position>positionName</position>
کد:<jdoc:include type="modules" name="positionName" />
سلام دوستان من این سایت را می گویم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کنار قسمت اخبار سینمایی یک موقعیت دیگه بود به نام user3 که حذف شده است مثل این آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قسمت مهمترین اخبار
در ضمن داخل فایل templateDetails.xml این کد وجود دارداین هم کد فایل ایندکس من استکد:<position>user3</position>
کد گفته شده رو کجا بگذارم؟کد:<?php /******************************************************************************* ******************************************************************************** *** *** *** XTC Template Framework 1.3.0 *** *** *** *** Copyright (c) 2011 Monev Software LLC *** *** *** *** All Rights Reserved *** *** *** ******************************************************************************** *******************************************************************************/ defined( '_JEXEC' ) or die; // Call XTC framework require JPATH_THEMES.'/'.$this->template.'/XTC/XTC.php'; // Load template parameters $templateParameters = xtcLoadParams(); // Get the selected layout $layout = $templateParameters->templateLayout; // Call layout from layouts folder to create HTML require JPATH_THEMES.'/'.$this->template.'/layouts/'.$layout.'/layout.php';
ممنون از کمکتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)