-
ایجاد این ساختار
با سلام لطفا در رابطه با این منو راهنمایی بفرمایید
لینک : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1- می خواهم در زیر منوی شماره 3 بجای متن و تصویر ،مانند زیر منوی شماره ی 1 ( تست شماره یک ، تست شماره 2 ، و. . . ) همچین آیتم هایی اضافه کنم !؟!
2 - و همچنین چطور مشود مانند زیر منوی شماره 3 همانطور که در عکس مشاهده می کنید بصورت مستقیم متن به همراه تصویر را نمایش داد
3 - چگونه می توان تعداد ستون های این منو را افزایش داد که در حال حاضر دارای سه ستون با عنوان های : زیر منوی شماره 1 - زیر منوی شماره 2 - زیر منوی شماره 3 می باشد
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2012 07:42 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
1. از مدیریت منوها / منو تون را انتخاب کنید (Top menu یا Main menu و ...) / بعد آیتم مورد نظر را انتخاب کنید ( آیتم موجود را غیر فعال کنید) / و آیتم جدید بسازید از نوع یک مطلب خاص که والد اش زیر منو شماره 3 باشد .
2. این آیم احتمالا یک ماژول از نوع html سفارشی است که میتونید از مدیریت ماژولها عکس و نوشته آنرا عوض کنید .
3. آیتم زیر منو شماره یک را انتخاب کرده و آنرا در همان منو با والد علائم و نشانه ها کپی کنید و سپس نام آیتم ها را تغیییر دهید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
shmata
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. از مدیریت منوها / منو تون را انتخاب کنید (Top menu یا Main menu و ...) / بعد آیتم مورد نظر را انتخاب کنید ( آیتم موجود را غیر فعال کنید) / و آیتم جدید بسازید از نوع یک مطلب خاص که والد اش زیر منو شماره 3 باشد .
2. این آیم احتمالا یک ماژول از نوع html سفارشی است که میتونید از مدیریت ماژولها عکس و نوشته آنرا عوض کنید .
3. آیتم زیر منو شماره یک را انتخاب کرده و آنرا در همان منو با والد علائم و نشانه ها کپی کنید و سپس نام آیتم ها را تغیییر دهید.
با سلام و تشکر.
A - اما چگونه می شود آیتم html سفارشی رو برای نمایش در ستون سوم ( زیر منوی شماره 3) به نمایش گذاشت؟؟؟؟؟؟
B - و همچنین پاسخ سوم شما : ( آیتم زیر منو شماره یک را انتخاب کرده و آنرا در همان منو با والد علائم و نشانه ها کپی کنید و سپس نام آیتم ها را تغیییر دهید) .
پس من باید والد و آیتم های زیر منوی شماره ی یک رو انتخاب کنم و در همان منو که زیر منوی شماره 1 باشد کپی کنم؟؟؟؟؟؟؟ (درسته ؟؟؟؟؟)
C - اما در جوملا 2.5 این امکان وجود ندارد!؟! چگونه کپی کنم ؟؟؟؟
D- لطفا در رابطه با مورد 2 توضیح دهید ؟؟؟؟؟؟
E - نا مفهوم : ( با والد علائم و نشانه ها کپی کنید) ؟؟؟؟؟؟؟؟
* F - لطفا در رابطه با مورد 3 بیشتر توضیح دهید
ویرایش توسط aliabo : 04-15-2012 در ساعت 02:05 PM
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)