-
مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای فارسی بر روی یک هاستینگ م
سلام
من یک هاستینگ مجانی و یک ساب دومین در سایت Byethost دارم .
فایل های مربوط به مامبو را کامل آپلود کردم .
اما با مشکل Session Save Path /tmp Unwritable برخورد کردم . حتی پرمیشن این پوشه را 777 هم کردم اما برطرف نشد .
حالا می خواستم چند سوال بپرسم .
1 - آیا اصلا امکان رفع این مشکل وجود دارد یا خیر ؟ (یعنی آیا اصولاً می توان که مامبو را روی یک هاستینگ مجانی نصب کرد ؟)
2 - من برای تست ویژگی های مامبو این عمل نصب را می خواهم انجام دهم و بعداً یک هاست کامل خواهم خرید . آیا می توان بدون رفع این مشکل موقتاً برای تست مامبو را نصب کرد ؟
با اینکه این موضوع بار ها تکرار شده از مدیران محترم خواهش می کنم که ایجاد تاپیک جدید مرا بخشیده و مرا یاری کنند . با تشکر مهیار
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-05-2006 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای فارسی بر روی یک هاستین
دوست عزیز سلام،
در مورد سوال اول، این امکان وجود داره، اما خیلی وقتا مشکل پیش میاد. (سایت های مختلفی هاستینگ مجانی ارائه می کنند و مامبو هم می توان روی آنها نصب کرد، اما همیشه در هر کدام از مراحل چه هنگام نصب و چه بعد از آن با مشکل روبرو می شوید)
در مورد سوال دوم، پیشنهاد من اینه که حداقل از هاستینگ دیگه ای استفاده کنید، البته به سرویسی که الان دارید از اون استفاده می کنید هم توجه داشته باشید، چون هاستی که شما معرفی کردید، سرویس های مختلفی داره.
(در ضمن، هاستینگ رایگانی که بتوان روی آن مامبو نصب کرد رو براتون در پیغام های خصوصی فرستادم.)
موفق باشید
-
-
مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای فارسی بر روی یک هاستینگ
سلام دوستان
من هم یک هاست مجانی دارم و روی اون تقریبا بیشتر سیستم های مدیریتی مثل جمله - پی اچ پی نوک - ام تی - پی اچ پی بی بی - و چند تای دیگه از این دست رو با موفقیت نصب کردم و اخیرا هم مامبو (جدیدترین ورژن) رو روی هاست خودم نصب کردم ولی وقتی میخوام که قسمت مدیریت مامبو رو به صورت فارسی نصب کنم خود سایت نصب میشه ولی وقتی میخوام وارد قسمت مدیریت سایتی که نصب کردم بشم خطا میگیره ( از خط 766 فایل admin_farsi.php "البته اگه اسم فایل رو درست نوشته باشم" )ودیگه وارد قسمت مدیریت نمیشه
البته این مشکل وقتی قسمت مدیریت مامبو رو بصورت انگلیسی نصب کردم رفع شد اما قسمت مدیریت هم کاملا انگلیسی شد و این چیزی نیست که بگیم مشکل از هاسته
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید. 
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
شما مامبو را از کدام سایت دانلود کردید چون اصلا تو مامبو فوق حرفه ای (کاملا فارسی) فایلی با نام admin_farsi.php وجود نداره
یا علی/خداحافظ
-
-
سلام از اینکه به این سرعت جواب منو دادین ممنونم
1- من نسخه MamboV4.5.3h_Farsi_Pro رو از سایت joomla.ir دانلود کردم که به عنوان نسخه فوق حرفه ای معرفی شده .(مگه فرقی هم میکنه ؟؟).
2- فایل دقیقا همون admin_farsi.php هستش که در پوشه language این نسخه قرار داره و همون طور که عرض کردم از خط 766 اون که فکر کنم موضوعش BORDER هست خطا میگیره.
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
اینو هم بگم که من همین نسخه رو به صورت کاملا فارسی روی کامپیوتر خودم کاملا با موفقیت نصب کردم و باید اعتراف کنم به خاطر نظم و ترتیبی که توی قسمت مدیریت اون دیدم و به خاطر اینکه کاملا فارسی بود خیلی از اون لذت بردم و اگر نتونم اونو به صورت کاملا فارسی روی هاستم نصب کنم خیلی افسوس میخورم پس خواهش میکنم برای رفع این مشکل منو راهنمایی کنید ممنون.
-
-
دوست عزیز
مامبولرن سایت و نماینده رسمی مامبو در ایران هست .
آخرین نسخه که در سایت مامبولرن قرار داره کاملا فارسی شده و در حال حاضر کاملترین و بدون نقص ترین مامبو موجود هست .
خواهش میکنم مامبو رو از سایت مامبولرن دریافت کنید و جایگزین مامبو فعلی خود کنید چرا که نسخه ای که شما دانلود کردید مشکلات فراوانی داره
یا علی
-
-
دوستان من هم بر روی یک هاستینگ مجانی که cpanel داره مامبو رو نصب کردم ولی بعد از نصب که می خوام index سایت رو بیارم ای ارور رو میده:
Fatal error: Cannot redeclare class mosmambot in /home/saeedne/public_html/mambo/includes/mambo.php on line 2742
مشکل چیه؟
-
-
متاسفانه هاستهای رایگان به علت تنظیمات خاصی که دارند با مامبو به مشکل بر میخورند و ...
اگر دوست داشتین در مورد هاست میتونیم مشکل شما رو حل کنیم .
یا علی
-
-
پاسخ : مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای فارسی بر روی یک هاس
دوست عزیز برای اشنایی بیشتر و تست سعی کردم روی یک هاست رایگان مامبو را نصب کنم که به مشکلا ت عجیبی برخورد کردم شما هاستی را میشناسی که بشه اینکار را انجام داد یا هاست شما سرویس رایگان محدود داره ؟
-
-
پاسخ : مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای فارسی بر روی یک هاس
خواهش میکنم از ارسال به موضوعات قدیمی خود داری کنید
هاست های رایگان حتما یه محدودیتی دارند در غیر اینصورت کسی رایگان نمیداد
هاست ارزون هم که تو ایران و خارج ریخته! مشکلی نیست که کسی از پسش بر نیاد!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)