-
تغییر عنوان صفحه و چند مشکل دیگه
سلام
من تصویر بالایه صفحه رو در قالب پیش فرض ( امیر کبیر ) عوض کردم ولی همون رو نشون می ده ؟
در ضمن چطروی می شه از عنوان صفحه اصلی " جوملا 2.5 مزین به امیرکبیر " رو حذف کرد ؟
چطوری می تون اخرین اخبار برخی از سایتها رو در صفحه ای با عنوان اخبار درج کرد ؟
کتاب جوملایی که منتشر شده چقدر با جوملا 2.5 متفاوت هست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2012 04:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود .
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
تصویر امیرکبیر را از کدام قسمت حذف کرده اید ؟ سایت را با یک مرورگر دیگر تست کنید .
برای تغییر نام امیرکبیر به مدیریت منوها رفته و منوی اصلی را ویرایش کنید .
برای درج اخبار فکر کنم از rss بتوانید استفاه کنید .
منظور شما کدام کتاب جوملاست ؟ کتاب جوملایی 1.5 که در انجمن موجود هست ؟؟؟
موفق باشید
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
1- تصویر رو از template>yougrids>images>mesh>logo.png تغییر دادم ولی تغییر نکرده ؟
2- عنوان رو تو منوی اصلی رفتم پیدا نکردم . " آراز سولماز. جوملا مزین به نام امیر کبیر
3- من می خوام اخبار سایت دیگری رو بصورت اخرین خبر تو سایت خودم استفاده کنم . باید از تنظیمات rss استفاده کنم ؟
4- کتاب هم بله همون کتاب هست .
وب سایت :arazpc.ir
ویرایش توسط 666egab : 04-17-2012 در ساعت 05:44 AM
-
-
سلام دوست عزیز
(با اجازه ی دوستان)
1. فکر میکنم منظور شما ، همون لوگوی بالای صفحه باشه که در این صورت مسیر رو اشتباه رفتید . این تصویر رو تغییر بدید : template>yougrids>images>metal>logo.png
2. از طریق مدیریت منو > منوی اصلی > خانه از سمت چپ تصویر ، گزینه پنجم یعنی انتخاب های نمایش صفحه رو انتخاب کنید . در فیلد مربوط به عنوان صفحه مرورگر ، نام دلخواهتون رو وارد کنید .
3. درست نمیدونم . دوستان نظر بدند !
4. تا اونجایی که میدونم دوستان دارند زحمت کتاب جوملا 2.5 رو میشکند که به زودی آماده میشه . کتاب جوملا 1.5 به هر حال تفاوت های زیادی با جوملا 2.5 داره و این مسلمه . ولی برای آشنایی کلی میتونه مفید باشه .
5. موفق باشید و در پناه حق ... !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)