-
ارتباط RSmembership با کامپوننت K2
سلام
بنده چند وقته که دارم در مورد طراحی یه سایت دانلود برای اعضاء تحقیق میکنم.میخوام اعضاء با استفاده از کامپوننت RSmembership عضویت مثلا یکماهه بگیرند و بتونند در این مدت فایل دانلود کنند
من میخوام فایلها و مطالب را با کامپوننت K2 بصورت دسته بندی شده در سایت قرار بدم.من میام در K2 یه مطلب اضافه میکنم و در آخرش مثلا لینک دانلود یه فیلو میذارم.میخوام فایلو فقط اعضایی که حق عضویت خریدند دانلود کنند.ولی ظاهرا نمیشه K2 را با RSmembership آشتیشون بدم.(حداقل من نتونستم این دو را با هم پیوند بزنم)
بدون استفاده از کامپوننت K2 مشکلی ندارم ولی من میخوام مطالب و موضوعات و لینک دانلود فایلهامو با K2 نشون بدم و افرادی که حق عضویت دارند بتونند دانلود کنند.لطفا به من کمک کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2012 04:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
k2 خودش مستقيماً اين امكان رو نداره كه وصل بشه.
شما مي تونيد با استفاده از جي دانلود و پلاگين زير:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جي دانلود رو به rsmembership وصل كنيد.
بعد با پلاگين :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك دانلود رو وارد كنيد
البته نمي دونم پلاگين دومي روي K2 كار كنه
موفق باشيد
-
-
سلام
اخرین نسخه rsmembership این امکان رو به شما میده که بتونید مطالب k2 رو مدیریت کنید
-
-
بله Rsmembership این قابلیت رو داره که مقالات موجود در K2 را نمایش بده منبع : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط فراموش نکنید که این افزونه تجاریه و برای حمایت از تولید کنندگان این محصول میتونیم اونو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خریداری یا سایر ویژگیهاشو بپرسیم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)