-
یک راهنمایی برای ساخت زیر منو
درود بر شما
چطور می شود در جوملا 2.5.3 قالب امیرکبیر زیر منوها را به این شکل درآورد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من در تابپک های قبلی گشتم مطلبی در این رابطه ندیدم و یا بنده پیدا نکردم. به هر حال اگر امکان دارد یک نفر مرا راهنمایی کند.
متشکر و سپاسگذارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2012 09:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
zarvand
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود بر شما
چطور می شود در جوملا 2.5.3 قالب امیرکبیر زیر منوها را به این شکل درآورد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من در تابپک های قبلی گشتم مطلبی در این رابطه ندیدم و یا بنده پیدا نکردم. به هر حال اگر امکان دارد یک نفر مرا راهنمایی کند.
متشکر و سپاسگذارم
برای ایجاد زیر منو کافیه که از مدیریت منو یک منو را انتخاب کنید (مثلا mainmenu) بعد دکمه جدید را بزنید تا یک آیتم جدید ایجاد کنید
نکته اش اینه که گزینه والد را باید آیتمی انتخاب کنید که تصمیم دارید زیر منو تو در اون آیتم قرار بگیره .
این سایتی هم که معرفی کردید از افزونه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده میکنه
-
-
تشکر از شما دوست عزیر! این مطلب را که فرمودید من قبلا انجام داده بودم و دقیقا همان زیر منوهای قالب امیرکبیر را درست کردم
ولی می خواستم این حالت پیش فرض قالب را تغییر بدم و یه مقداری جمع و جورتر بشه، مثل سایتی که آدرس دادم.
در ضمن من اون افزونه را هم که فرمودید دانلود کردم ولی موفق به نصبش نشدم چون ارر داد.
لطفا اگر ممکن است مقداری بیشتر راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
-
-

نوشته اصلی توسط
zarvand
تشکر از شما دوست عزیر! این مطلب را که فرمودید من قبلا انجام داده بودم و دقیقا همان زیر منوهای قالب امیرکبیر را درست کردم
ولی می خواستم این حالت پیش فرض قالب را تغییر بدم و یه مقداری جمع و جورتر بشه، مثل سایتی که آدرس دادم.
در ضمن من اون افزونه را هم که فرمودید دانلود کردم ولی موفق به نصبش نشدم چون ارر داد.
لطفا اگر ممکن است مقداری بیشتر راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان
در مورد نصب اون افزونه باید بگم که برای جوملا 1.5 نوشته شده .
در مورد تغییر شکل و جمع و جور شدن هم شما باید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بلد باشید . اگر به css مسلط هستید میتونید فایلهای
JoomlaRoot/templates/yougrids/css/menu.css
JoomlaRoot/templates/yougrids/css/menu_rtl.css
را ویرایش کنید .
-
-
متأسفانه آشنایی چندانی با css ندارم و البته می دانم که از اول باید می گفتم که آشنا نیستم
در هر صورت چنانچه امکان دارد برای ویرایش این دو فایل اگر راهنمایی و کمک کنید ممنون میشم.
البته می دانم که شاید زیاده خواهی باشد ولی باید ما هم از یک جایی شروع کنیم که مثل شما عزیزان بشویم
و من خیلی سعی دارم با مطالعه و آموزش بیشتری وارد کار ساخت سایت با جوملا بشوم. چون تازه کار هستیم لهذا تحمل بفرمایید ما را.
-
-
برای انجام تغییراتی که تصمیم دارید در منوی قالب امیر کبیر ایجاد کنید ابتدا در انجمن جستجو کنید اگر جواب تونو پیدا نکردید
یک تاپیک جدید با موضوع مرتبط ایجاد کنید و در اون بنویسید که چه تغییری مد نظرتو بنده هستم در خدمتتون .
دقت بفرمائید : برای هر موضوع یک تاپیک ایجاد کنید ( بعضی از دوستان کل پروژه شونو در قالب یک تاپیک مطرح میکنند
)
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من در اول تاپیک عرض کردم که گشتم دنبال سؤالم در تاپیکهای قبلی ولی من پیدا نکردم .
منظور من از ساخت زیر منوها که فقط همین یک موضوع را از اول دنبال می کنم در این تاپیک، می خواهم در قالب امیرکبیر که به
طور پیش فرض منوهای آبشاری دارد را فقط قاب زیر منوها را حذف کنم و زیر منوها در وقت باز شدن متصل به منو باشند.
باز هم سپاس از حوصله ی شما
-
-

نوشته اصلی توسط
zarvand
من در اول تاپیک عرض کردم که گشتم دنبال سؤالم در تاپیکهای قبلی ولی من پیدا نکردم .
منظور من از ساخت زیر منوها که فقط همین یک موضوع را از اول دنبال می کنم در این تاپیک، می خواهم در قالب امیرکبیر که به
طور پیش فرض منوهای آبشاری دارد را فقط قاب زیر منوها را حذف کنم و زیر منوها در وقت باز شدن متصل به منو باشند.
باز هم سپاس از حوصله ی شما
برای اتصال زیر منو به منوی بالا باید به آدرس
JoomlaRoot/templates/yougrids/src/
mouseover13.js
ور در خط 354 عبارت
تبدیل به
کنید و برای حذف قاب باید به آدرس زیر بروید و عکس ها موجود در فولد corner را پاک کنید
JoomlaRoot/templates/yougrids/images/metal/topmenu/corners
-
-
خیلی خیلی ممنون و متشکر.
انجام دادم و درست شد و البته در قسمت تشکر هم کلیک کردم ولی
خواستم جداگانه تشکر کنم.
شما که لطف کردی و تا اینجا آمدید فقط بفرمایید که چطور می شود رنگ زیر منوها را عوض کرد؟
-
-

نوشته اصلی توسط
zarvand
خیلی خیلی ممنون و متشکر.
انجام دادم و درست شد و البته در قسمت تشکر هم کلیک کردم ولی
خواستم جداگانه تشکر کنم.
شما که لطف کردی و تا اینجا آمدید فقط بفرمایید که چطور می شود رنگ زیر منوها را عوض کرد؟
به آدرس
JoomlaRoot/templates/yougrids/css/metal.css
و دستور color را در top_menu ul.subul_main li a به صورت زیر ویرایش کنید .
کد:
.top_menu ul.subul_main li a{
color:#333333;
}
یعنی به جای 333333 هر کد رنگی را میتوانید قرار دهید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)