-
قرار دادن در موقعیت دلخواه
سلام
من میخواهم یه ماژول گالری تصاویر رو که بصورت تقسیم بندی موضوعی هست به عنوان گالری تصاویر سایت در منوی اصلی ایجاد کنم
مثلا در منوی اصلی سایت در کنار آرشیو مطالب و... لینک این گالری قرار بگیره و وقتی بر روی اون کلیک کنیم مانند سایر گالری ها تصاویر رو نمایش بده
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-17-2012 09:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
میتونید از فوکا گالری استفاده کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر میخواهید از ماژول استفاده کنید میتونید ماژول رو در یک مطلب درج کنید و برای مطلب لینک منو بسازید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 04-17-2012 در ساعت 10:38 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
میتونید از فوکا گالری استفاده کنید.
اگر میخواهید از ماژول استفاده کنید میتونید ماژول رو در یک مطلب درج کنید و برای مطلب لینک منو بسازید.
یا علی
سلام مجدد
لطفا واضح تر راهنمایی فرمایید در مورد ماژول
-
-
با استفاده از پلاگین زیر شما می توانید ماژولها را در مطلب فراخوانی کنید.
ماژول مورد نظر را در یک مطلب فراخوانی کنید و برای مطلب لینک منو بسازید.
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
با استفاده از پلاگین زیر شما می توانید ماژولها را در مطلب فراخوانی کنید.
ماژول مورد نظر را در یک مطلب فراخوانی کنید و برای مطلب لینک منو بسازید.
یعنی من یک مطلب ایجاد و ماژول مورد نظر رو به این مطلب اختصاص بدم و بعد در آیتم های منوی مورد نظر(اصلی) یک مطلب خاص رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)