-
ثبت نام و شماره دادن -یک سیستم نوبت دهی آنلاین ؟
سلام و عرض ادب
چطوری میشه(اصلا میشه؟)در جوملا با افزونه یا چیزی شبیه در سایت کاری کردی برای مثال نوبت دهی برای زمان خاصی باز بشه و این امکان باشه ثبت نام انلاین انجام بدهند.مثلا برای ویزیت دکتر برای روز آینده از طریق سایت نوبت گرفت-بعد قسمتی با داشتن گزینه ها ی متغییر مثلا نام دکتر -قسمت های از جمله و گوارش و داخلی-دندان پزشکی و ... و بعد از ثبت مشخصات لازم یک شماره به ترتبیب بدهد-(اگه امکانش هست و میشه پرداخت هزینه اون وزیت هم انلاین باشه؟)
دوستان اگه میشه لطفا راهنمایی کنید متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2012 09:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
سيستم هاي رزرواسيوني هست كه خيلي خوبه ولي توصيه نميشه. چون اكثراً پيچيدگي دارند و دست فرد براي اضافه كردن فيلد بسته ست
اكثر سايت ها از فرم ساز ها براي اين كار استفاده ميكنند كه بعد از رزرو كردن شما مي تونيد توي ديتابيس يا بصورت ايميل اطلاعات رو دريافت كنيد
فرم سازي كه من با اون كار كردم و چنين آيتم هايي داشت rsformpro بود كه البته تجاريه
موفق باشيد
-
-
حالا یعنی میتونم روش حساب کنم و درستش کنم و یا نه باید قیدش را زد؟اگه میشه اموزش هم داره اگه خیلی سخته؟!
-
-
طريقه ي كار با rsform بهمراه افزونه دراختيار شما قرار خواهد گرفت و اگر بخريد مي تونيد از پشتيباني اون استفاده كنيد
سيستمي هستش كه در اكثر سايت ها استفاده ميشه و جزو ساده ترين و كاربردي ترين سيستم هاست
حتي امكان پرداخت آنلاين هم داره. البته براي paypal هستش و بايد وصلش كرد به بانك هاي ايراني
موفق باشيد
-
-

نوشته اصلی توسط
safajuy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
سيستم هاي رزرواسيوني هست كه خيلي خوبه ولي توصيه نميشه. چون اكثراً پيچيدگي دارند و دست فرد براي اضافه كردن فيلد بسته ست
اكثر سايت ها از فرم ساز ها براي اين كار استفاده ميكنند كه بعد از رزرو كردن شما مي تونيد توي ديتابيس يا بصورت ايميل اطلاعات رو دريافت كنيد
فرم سازي كه من با اون كار كردم و چنين آيتم هايي داشت rsformpro بود كه البته تجاريه
موفق باشيد
سلام جناب صفاجوي
ضمن عرض خسته نباشيد، چند سوال از RSform از خدمتتون داشتم:
ميدونيد فرق نسخه تجاري ورايگانش چيه؟
نوع تجاريش رو از كجا ميشه تهيه كرد؟ چون چندين جا نسخه تجاري رو عرضه ميكنند و هركدوم هم ميگن يه سري ويژگي خاص داره كه بقيه ندارن!!!
معمولا" نسخه تجاريش با لايسنس وبراي يه دومين عرضه ميشه يا با يه بار دريافت ميشه براي چندين سايت مورد استفاده قرارش داد؟
با تشكر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)