-
راهنمایی درباره یه منوی خطی جمع و جور !!!
سلام دوستان ؛
سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید . من این رو برای یکی از دوستان آماده کردم ولی یه مشکل دارم هنوز . بالای صفحه سه تا لینک گذاشتم که هر کدوم از فارسی | لاتین |عربی رو بزنید ، فقط متن صفحه اول رو قراره ترجمش رو بیاره (البته هنوز آماده نیستا!) ایناش مهم نیست ، من اینکارو با ماژول انجام دادم و لینک ها رو توی اون موقعیت گذاشتم . ولی ارتفاع کادر داره اذیتم میکنه ! خیلی زیاده !!! به نظرتون چکار کنم ؟؟؟ میخوام یه جور تر و تمیز و جمع و جور باشه . مثلا اگر سایت تبیان رو روی زبان عربی قرار بدید ، مبینید همین کار رو کرده ولی خیلی جمع و جور و قشنگه . ممنون میشم راهننمایی کنید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-18-2012 08:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
mohammad973
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام دوستان ؛
سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ببینید . من این رو برای یکی از دوستان آماده کردم ولی یه مشکل دارم هنوز . بالای صفحه سه تا لینک گذاشتم که هر کدوم از فارسی | لاتین |عربی رو بزنید ، فقط متن صفحه اول رو قراره ترجمش رو بیاره (البته هنوز آماده نیستا!) ایناش مهم نیست ، من اینکارو با ماژول انجام دادم و لینک ها رو توی اون موقعیت گذاشتم . ولی ارتفاع کادر داره اذیتم میکنه ! خیلی زیاده !!! به نظرتون چکار کنم ؟؟؟ میخوام یه جور تر و تمیز و جمع و جور باشه . مثلا اگر سایت تبیان رو روی زبان عربی قرار بدید ، مبینید همین کار رو کرده ولی خیلی جمع و جور و قشنگه . ممنون میشم راهننمایی کنید .
با درود
به راحتی میتونید با دستکاری کد های html اینکار رو بکنید کافیه ارتفاع رو کم کنید
شاد باشید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)