سلام
من در بخش افزودن مطلب جدید به مشکل برخوردم . وقتی به صفحه ی افزودن مطلب می روم فقط نوشته است عنوان و نام مستعار و فقط همین دو فید را نمایش می دهد .
لطفا من را راهنمایی کنید .
با تشکر

سلام
من در بخش افزودن مطلب جدید به مشکل برخوردم . وقتی به صفحه ی افزودن مطلب می روم فقط نوشته است عنوان و نام مستعار و فقط همین دو فید را نمایش می دهد .
لطفا من را راهنمایی کنید .
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
با همه مرورگرها این مشکل را دارید؟
یا علی
سلام
بله در همه ی مرورگر ها این مشکل هست .
با تشکر
سلام
یه چند هفته ای هست که کسی به مشکل من جواب نمیده و من نمیتونم سایتم رو بروز کنم . لطفا هرچه سریعتر من را راهنمایی کنید .
با تشکر
نوشته اصلی توسط britania [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
اگر خواستيد مي تونيد يوزر و پسورد جوملاي خود رو براي من ارسال خصوصي كنيد تا از نزديك ببينم
در غير اينصورت يه امكاني كه داره اينه كه جوملا به صورت كامل آپلود نشده باشه اين مشكل خيلي عجيبه لطفا نسخه جوملاي خود رو هم بهمون بگيد !!!
سلام
يك اسكرين شات از مشكلتون بذاريد. و محل مشكل يا ايراد رو هاي لايت كنيد تامشخص بشه كجاش ايراد داره
موفق باشيد
سلام
این بستگی به این دارد که آیا در ارسال از بخش کاربری این مشکل را دارید یا در بخش مدیریت؟ و این که تا چه حدی این نمایش انجام نمیشه. اگر موردی که آقای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اعلام کردند رو انجام بدید دقیق تر میشه عیب یابی کرد.
موارد محتمل:
1) قالب مدیریت یا قالب کاربری که از لحاظ js و css از مصادیق conflict هستند.
2) همون طور که دوستمون اشاره کردند، ناقص آپلود شدن فایل های مربوط به نرم افزار
3) ممکن است اروری در render صفحه موجود باشد که شما قادر به دیدن این موضوع نیستید. error reporting رو باز کنید تا اگر سرنخ کار از این قسمت باشد، مشاهده گردد.
پیروز باشید
سلام
تصویر هم گذاشتم . چه از مدیریت مطلب برید چه از افزودن مطلب جدید در صفحه ی اول مدیریت بازهم همین جوریه .
لطفا من را راهنمایی کنید.
با تشکر
ویرایش توسط britania : 04-25-2012 در ساعت 01:46 PM
تصويري ديده نميشهتصویر هم گذاشتم .
توي يكي از سايت هاي اشتراك گذاري عكس آپلود كنيد
واژه ي آپلودسنتر عكس رو توي گوگل جستجو كنيد ليست سايت هاي اشتراك گذاري رو براتون مياره
موفق باشيد
سلام
درستش کردم . با تشکر
علاقه مندی ها (Bookmarks)