-
مشکل کوچیک در دو زبانه کردن سایت جوملایی 2.5
با سلام
من سایت رو با توجه به آموزش دو زبانه کردن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوزبانه کردم ولی به یک مشکل برخوردم ، وقتی سایت رو به زبان دوم میبرم (انگلیسی) صفحه اصلی انگلیسی میشه ولی تو منو هنوز "صفحه اصلی - همه" وجود داره و فقط این یکی منو رو فارسی نشون میده و بقیه منوها انگلیسی هستند
درضمن وقتی روی اون "صفحه اصلی - همه" کلیک میکنم برمیگرده به زبان فارسی ، البته تو زبان فارسی هم این منو وجود داره که من برای هماهنگی کلمه "صفحه اصلی - همه" رو به "صفحه اصلی" تغییر دادم
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-20-2012 08:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
فکر میکنم شما زبان مورد نظر را برای منوها به درستی مشخص نکردید.
یکبار دیگه آموزش را قدم به قدم بررسی کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سایت در ابتدا فارسی بود و وقتی میخواستم انگلیسیش کنم خیلی از منوها رو درست کرده بودم و من در منوی اصلی "اولیه" شروع کردم به ایجاد منوهایی به زبان انگلیسی و بعد به منوهای فارسی Associations کردم و بعد آموزش شما رو دیدم
نکته : آلان تمام منوها زیر منوی "صفحه اصلی - همه" هستند و زبانشون بدرستی تنظیم شده و منوی "صفحه اصلی" و "main menu-en" زیر شاخه ای بجز یک صفحه اصلی با زبان خودشون ،منویی دیگه ندارند
متشکرم از راهنماییتون
-
-
کسی از دوستان نمیتونه کمک کنه
-
-

نوشته اصلی توسط
suntafa
با سلام
من سایت رو با توجه به آموزش دو زبانه کردن
دوزبانه کردم ولی به یک مشکل برخوردم ، وقتی سایت رو به زبان دوم میبرم (انگلیسی) صفحه اصلی انگلیسی میشه ولی تو منو هنوز "صفحه اصلی - همه" وجود داره و فقط این یکی منو رو فارسی نشون میده و بقیه منوها انگلیسی هستند
درضمن وقتی روی اون "صفحه اصلی - همه" کلیک میکنم برمیگرده به زبان فارسی ، البته تو زبان فارسی هم این منو وجود داره که من برای هماهنگی کلمه "صفحه اصلی - همه" رو به "صفحه اصلی" تغییر دادم
چطور میتونم این مشکل رو حل کنم.
با تشکر
با درود
باید از قالب هایی استفاده کنی که منوی اصلی رو تشخیص میدن
مثل zt
حالا از قالب اول یک کپی میگیری منوی rtl رو برای فارسی و منوی ltr را برای انگلیسی تنظیم میکنی
شاد باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
teha_co@yahoo.com
باید از قالب هایی استفاده کنی که منوی اصلی رو تشخیص میدن
سلام
دوست عزیز قالب پیش فرض جوملا قابلیت rtl را دارد و پاسخ شما درخصوص مشکل دوستمون صحیح نیست.
نکته : آلان تمام منوها زیر منوی "صفحه اصلی - همه" هستند
در ایجاد منوها دقت کنید که منوی فارسی و منوی انگلیسی باید بصورت پیش فرض باشند و پرچم کشور در مقابل عنوان منو نمایش داده شود.
منوی های زیر مجموعه باید زیر این دو منو قرار بگیرند و این منوها نباید زیر منوی صفحه اصلی - همه باشند.
لطفا آموزش را با دقت مطالعه کرده و مرحله به مرحله پیش بروید.
در پناه حق
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
در ایجاد منوها دقت کنید که منوی فارسی و منوی انگلیسی باید بصورت پیش فرض باشند و پرچم کشور در مقابل عنوان منو نمایش داده شود.
منوی های زیر مجموعه باید زیر این دو منو قرار بگیرند و این منوها نباید زیر منوی صفحه اصلی - همه باشند.
لطفا آموزش را با دقت مطالعه کرده و مرحله به مرحله پیش بروید.
در پناه حق
متشکرم
نکته بجایی بود : این منوها نباید زیر منوی صفحه اصلی - همه باشند.
من چون از ابتدا سایت دو زبانه نبود و منوهای زیادی ایجاد کرده بودم به این مشکل برخوردم و مجبور شدم تمام منوها را منتقل کنم.
سئوال آخر:
آلان همه چیز درست هست ولی وقتی سایت به زبان انگلیسی میرود با کلیک کردن بر روی منوی " Home " سایت به صفحه اصلی به زبان فارسی میرود ، روی سوئیچ تغییر زبان سایت که کلیک میشود بصورت زیر می شود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] سایت انگیسی هست و تمام منوها و غیره به زبان انگلیسی هستند و وقتی بر روی منوی Home کلیک میکنم بجای رفتن به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به صفحه اصلی سایت به زبان فارسی میرود.
با تشکر
-
-
سلام.
ممنون از جناب حمیدی. در تکمیل باید بگم که در قالب پیش فرض که همون امیر کبیر یا یوگرید هست در بخش تنطیمات قالب مشکلات زیادی رو میشه حل کرد.
اینم برخی راه حل ها:
برای مشکل منوی پیشفرض بالا
تنطیمات قالب=> تنطیمات منوی بالا=> انتخاب منو
برای مشکل راست چین شدن قالب برای زبان فارسی و انگلیسی
اول کپی کردن قالب 2 بار یکی برای فارسی و یکی انگلیسی بعد سمت چپ انتخاب پیش فرض فارسی یا انگلیسی بعد
ویژگی های اضافی => تغییر جهت متن => آر تی ال یا ال تی آر
البته من دنبال راه اصولی تری میگردم. چون با این راه در واقع ما با دستور های جدید در تنطیمات قالب دستورات قبلی رو وتو میکنیم و نه اصلاح. اما برای کار راه اندازی خوبه!
خودم سوالات دیگه ای دارم که در پست بعدی میپرسم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)