از همه جوابا ممنونم
Congratulations, you have successfully verified your ownership of [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

از همه جوابا ممنونم
Congratulations, you have successfully verified your ownership of [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توجه داشته باشيد كه اينكار كافي نيست براي سايت شما
مواردي زيادي براي بالا بردن بازديد هاهست
از روشهاي نوين مثل گوگل 1 تا مواردي مثل اصلاح ادرس ها
سايت شماهم بايد استيبل باشه ولينك هاي شكسته توش بكار نره تا امتياز نفي نگيريد
موفق باشيد
بله متوجه ام ... لینک های شکسته به این دلیل بود که منیو رو از ابتدا تعریف کردم
ممنون
حلا یه مشکل دیگه دارم
توی ابزار وب مستر گوگل نقشه ی سایت رو که روی فایل منیجر آپلود شده لینکشو دادم و تا اینجا مشکلی نبود اما حالا یه ارور اونجا داده که نمی دونم باید دقیقا چیکار کنم اگه کسی میتونه کمک کنه :
ارور وب مستر : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اینم محتوای داخل فایل robots.txt در سی پنل من : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نقشه ي سايتي كه ايجاد كرديد با يكي از مواردي كه در robot هست با مشكل مواجه شده
نقشه ي سايت رو با كامپوننت جوملا ايجاد كرديد يا از گوگل بهره گرفتيد؟
گوگل بعضي موارد رو توي نقشه ي سايت رعايت نمي كنه. يعني نمي دونه كه نبايد فرضاً تصاوير پوشه ي administrator رو ليست نكنه
موفق باشيد
من از یک سایت ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) برای نقشه آنلاین استفاده کردم ... این مشکل باعث کاهش بیننده میشه ؟
نقشه سایت رو از طریق کامپوننت های جوملا تأمین کنید
سایت های ایجاد کننده ی نقشه سایت نقشه ی خوبی رو براتون تولید نمی کنه
از xmap برای این کار استفاده کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)