سلام آیا آموزشی واسه فارسی کردن قالب جوملا 2.5 وجود داره . اگه هست معرفی کنید......

سلام آیا آموزشی واسه فارسی کردن قالب جوملا 2.5 وجود داره . اگه هست معرفی کنید......
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ترجمه يا rtl كردن قالب ها در همه ي قالب ها يكسان هستش و تنها علمي كه نياز دارهCSS هستش
شمامي تونيد با كمك افزونه هايي كثل فايرباگ كدهاي قالب رو اينسپكت كنيد و ببينيد كه چه دستوراتي چه كارهايي انجام ميدن
اين اموزش ها فكر كنم بهدردتون بخوره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
فایلهای css جوملا 2.5 یا 1.5 خیلی تفاوت داره من آموزش راست چین کردنو خوندم ولی تگ body تو فایل css جوملا 2.5 وجود نداره...
فایلهای Css هیچ تغییری نکرده فقط در قالب yougrids تعدادشون بیش از 2 تا فایلهنوشته اصلی توسط sozdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط قالبی که جوملا 2.5 ازش استفاده میکنه تحت یک Frame work جوملا کار میکنه که اسمش yougrids و گرنه خیلی از قالبهای جوملا 2.5 هم index.php شون مثل 1.5 با یکسری تغییرات جزیی (که اون تغییرات ربطی به فارسی سازی قالب نداره)
پس قالبهای yougrids رو چطوذی باید فارسی کنم...؟؟؟؟؟
تمام اون مواردی که برای فایلها template.css در مقاله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح شد را برای تمام فایلهای css انجام بدید .نوشته اصلی توسط sozdar [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داداش من مقاله رو خوندم تمام مواردی که تو آموزش هست ، تو فایل template.css وجود نداره؟؟؟!!!.نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بهتره با اين ديدگاه به قضيه نگاه كنيد كه template.css يك نام هستش. من مي تونم اين نام رو بذاريم style.css يا اينكه تقسيم بر دوتا استايل كنم و دوتا فايل css داشته باشم
مهم اينه كه دستوراتي رو كه من مي خوام توي اين فايل وجود داشته باشه. اگر با فاير باگ كاركنيد آدرس فايل رو بهتون ميده
موفق باشيد
کسی هست برام یه قالب رو فارسی سازی کنه؟اگر کسی هست قیمت رو هم بگید، مرسی
دروود
سوال خودتون رو در بخش مربوطه مطرح کنید و دمو قالبتون رو هم قرار بدید
در بخش کاریابی !!!
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)