-
Unable to connect to the database همه نوشته ها را خوندم مشکل باقی است!
بیشتر مطالبی که نوشته شده حاوی تشخیص مشکل بوده نه راه حل آن. اینکه به دیتابیش وصل نمیشه را به راحتی میشه تشخیص داد. یعنی معنی پیغامش همینه.
علتهایی که می تونه داشته باشه را من در دانشنامه خوندم. اونم بیشتر تشخیص بود تا راه حل.
من با کنترل پانل پلسک ویندوز کار می کنم. تمام مورادی که در نصب جوملا در هاست بوده را انجام دادم. برنامه بدون هیچ مشکلی اجرا میشه اما در مرحله اطلاعات دیتابیس به مشکل می خوره و این پیغام را میده.
من اصلا جوملا را در لوکال نصب نکردم و مستقیم در هاست آپلود کردم.
در قسمت نام هاست : هم localhost نوشتم هم فایل configuration را باز کردم و به جای لوکال در سطر سوم ذیل دامنه را گذاشتم. یعنی : arazatropat.net
در هیچ کدام جواب نداد. بدون شک نام کابری و رمز را هم درست وارد می کنم. مگه اینکه به چشمای خودم هم اعتماد نداشته باشم.
مسیر جوملا هم در سایت : arazatropat.net/joomla1
php من ورژن 5.2.17 هستش.
علاوه بر این سایت خیلی از مطالب سایتهای دیگر را نیز خواندم و به نتیجه نرسیدم. کسی هست بتونه مشکلو حل کنه؟
در ضمن به دنبال کسی هستم که با اخذ حق الزحمه بتونه در به من در ساخت سایت با جوملا کمک کنه. کسی هست بگه لطفا. ترجیحا از تهران باشه
/* Database Settings */
var $dbtype = 'mysql'; // Normally mysql
var $host = 'localhost'; // This is normally set to localhost
var $user = ''; // MySQL username
var $password = ''; // MySQL password
var $db = ''; // MySQL database name
var $dbprefix = 'jos_'; // Do not change unless you need to!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2012 05:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
من قبلاً با پلسك يك همچين مشكلاتي رو داشتم
مشكلاتي از قبيل عدم نوشتن روي configuration.php و ساير ملزومات جوملا
براي جوملا 1.5(كه توصيه مي كنم انتقالش بيد به 2.5 چون كم كم داره منقضي ميشه) بايد فايل configuration.php رو قابل نوشتن كنيد
اگر اشتباه نكنم پلسك باحروفي مثل rw دسترسي رو نشون ميداد. شما بايد اين فايل رو قابل نوشتن كنيد
اگر اطلاعاتي كه در بالا داديد درست باشه و در پايان عمليات نصب نوشته شده باشه به اين منظوره كه اصلاً فايل configuration.php درست ايجاد نشده
--------------
پيشنهاد اولي كه دارم اينه كه از هاست هايي استفاده كنيد كه ازكنترل پنلهايي مثل directadmin يا Cpanel استفاده مي كنند
در درجه ي دوم اگر خواستيد از همين پلسك استفاده كنيد حتماً راهنماي استفاده از اون رو مطالعه كنيد تا بتونيد بدون مشكل عمليات نصب رو انجام بديد
موردي بعدي اينكه سايتتون رو حتماً روي لينوكس پياده سازي كنيد و از هاست هاي ويندوزي براي جوملا پرهيز كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ممنون دوست عزیز. حتی این مشکل را نیز حل میکردم باز در روند وبسایت نویسی مشکل پیدا می کردم. مثل اینکه وردپرس و جوملا با لینوکس خیلی خوب جواب میدهند و با هاست ویندوز به اما و اگر کشیده میشه.
-
-
جوملا و وردپرس هر دو يا ويندوز مشكل دارند.
استفاده از جوملا يا هر سيستمي مبتي بر زبان php با ويندوز مشكل داره
حتي شما اگر بتونيد نصب هم بكنيد باز هم بامشكل كندي سرعت مواجه خواهيد شد
بهتره از مطلوب ترين حالت نصب جوملا استفاده كنيد كه مشكلي از اين بابت پيش نياد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)