-
خطای 500 در نصب جوملا 1.5
با سلام
من از جوملا 1.7 استفاده میکنم ولی به دلیل نیاز سریع به یک فرم ساز رایگان فارسی که فقط روی 1.5 جواب میده مجبور شدم یک پوشه ی جدید توی سایتم بسازم و جوملا 1.5 رو روی اون نصب کنم .
وقتی جوملا 1.5 رو unzipp کردم و آدرس پوشه رو برای نصب میزنم تا مراحل نصب برام بیاد ، این خطا رو میده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
اگه دوستان میدونن مشکل چیه و بهم بگن ممنون میشم .
اگه فرم ساز رایگان برای 1.7 هم سراغ داشته باشن که خیلی بهتره .
این برام خیلی حیاتی هست لطفا کمکم کنید .
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-21-2012 03:31 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
درود .
دوست عزیز معمولا خطای 500 مربوط به هاست میباشد .
شما از فرم ساز خود چه انتظاری دارید که فقط برای نسخه جوملا 1.5 وجود دارد ؟
یک فرم ساز خوب و فارسی برای جوملا 1.7 برای یکی از مشتریانم کار کردم الا هر چی سرچ کردم پیدا نکردم !!!
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من دنبال یک فرم ساز هستم که بتونم یک سری اطلاعات رو از کاربرهام بگیرم و بعد از گرفتن اطلاعات بتونم اونا رو پرینت کنم . ازش خروجی بگیرم .
فعلاً دنبال یک نسخه ی رایگان هستم که کارم و راه بندازه .
از rsform روی 1.5 استفاده کردم روی لوکال .
نمی دونم برای 1.7 فرم ساز رایگان هست یا نه ؟
در ضمن نمی دونم روی یک هاست میشه از چند نسخه ی مختلف جوملا استفاده کنم ؟ البته روی لوکال که میشه لابد روی هاست هم باید بشه !!
با تشکر
-
-
سلام
فرم ساز های رایگان زیادی برای تمام نسخه های جوملا هست که در لینک زیر می تونید مشاهده کنید:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کافی است تست کنید و ببینید کدوم بیشتر به کار شما مربوط هست.
خطای 500 همون طور که این دوست عزیز فرمودند معمولا به تنظیمات سرور، یا فایل .htaccess هست.
بله می نونید از چند نسخه استفاده کنید، کافیه هر کدوم رو در یک پوشه قرار بدید و اگر توی تعداد دیتابیس ها محدودیت دارید از پیشوند پایگاه داده های متفاوت هنگام نصب بهره بگیرید.
-
کاربر مقابل از novinfard عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)