-
RSform
سلام
ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دوستان
چند سوال در مورد rsform
اولا" ميدونيد فرق تجاري ورايگانش چيه؟ چون من از نسخه رايگانش همكنون در يكي از سايتام استفاده ميكنم؟
ثانيا" چندين جا نسخه تجاري عرضه كرده اند وجالب اينكه هركدام هم عنوان ميكنند كه كاملترين نسخه ، نسخه ي آنهاست!
ثالثا" پيشنهاد شما براي اينكه اين فرم ساز را از كجا تهيه كنيم ، كجاست؟
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-22-2012 09:44 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
elyastel
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ضمن عرض خسته نباشيد خدمت دوستان
چند سوال در مورد rsform
اولا" ميدونيد فرق تجاري ورايگانش چيه؟ چون من از نسخه رايگانش همكنون در يكي از سايتام استفاده ميكنم؟
ثانيا" چندين جا نسخه تجاري عرضه كرده اند وجالب اينكه هركدام هم عنوان ميكنند كه كاملترين نسخه ، نسخه ي آنهاست!
ثالثا" پيشنهاد شما براي اينكه اين فرم ساز را از كجا تهيه كنيم ، كجاست؟
با تشكر
جواب سوال اول : از این لینک میتونید در قسمت feature مشخصات این افزونه را مشاهده کنید و اگر بابت دانلود این افزونه هزینه ای پرداخت نکردید حتما نسخه رایگان اش رو استفاده میکنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوم : مرجع اصلی این افزونه سایت سازنده اش است که از لینک بالا میتونید بهش دسترسی داشته باشید .
سوم : بستگی به کاری داره که میخواهید فرم تون براتون انجام بده که rsform از افزونه قدرتمند در این زمینه محسوب میشه .
-
-
سلام
ضمن تشكر از راهنمائيهاي ارزنده اي كه فرموديد
منظور حقير كلا" فارسي شده اين فرم ساز بود كه ترجيحا" تاريخ شمس رو هم داشته باشه و در واقع منظور نسخه تجاري فارسي شده اش بود.
با تشكر
-
-
سلام
در حال حاضر كسي اين كار رو انجام نداده.
ترجمه ي فارسيش كه فكر نكنم نياز باشه و فقط دو گزينه ي تاريخ شمسي و پرداخت بانك ايرانيش مهمه كه اونم اگر زمان خالي پيدا كنم مي نويسم.
موفق باشيد
-
-
سلام جناب مهندس صفاجوي،خوشحالم كه در خدمتتون هستم:
ميشه محبت بفرمائيد نسخه تجاريش رو از كجاميتونم تهيه كنم؟( البته چندين مورد ديدم) ولي باز راهنمائي ونظر شما ارجح تر است.
با تشكر
-
-
نسخه ي تجاري هيچكدوم از سايت هاي ايراني رو توصيه نمي كنم
بهترين و كاملترين نسخه ، نسخه ي شركت اصلي هستش
افزونه از نظر من نياز به ترجمه نداره.
فقط 4 يا 5 خطش توي محيط كاربري نياز به ترجمه داره
در صورت نياز مي تونيد به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه كنيد براي خريد حساب دلاري و اين افزونه رو خريداري كنيد
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)