سلام
من از اولجوملا رو کسی دیگه برام بالا اوردامروز متوجه شدم درجه کاربری من مدیر ارشد هست خواستم تغییرش بدم به مدیر کل اما میگه شما نمیتوانید دسترسی به خودتون بدید
حالا باید چیکار بکنم؟

سلام
من از اولجوملا رو کسی دیگه برام بالا اوردامروز متوجه شدم درجه کاربری من مدیر ارشد هست خواستم تغییرش بدم به مدیر کل اما میگه شما نمیتوانید دسترسی به خودتون بدید
حالا باید چیکار بکنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
شما بالاترین سطح دسترسی رو دارید. برای چی میخواهید تغییرش بدید؟
یا علی
یعنی مدیر ارشد بالاتر از مدیریت کل هست؟نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود .
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مدیریت کل سایت یکسری دسترسی برای شما در نظر گرفته است که تغییر کاربر جز ان دسترسی ها نیست !!!
تنها راه دسترسی به مدیریت کل میباشد .
موفق باشید .
برادر یوزر اصلی خود من هستم ادمین اما از اول سایتو کسی دیگه بارم بالا اورد امروز تازه متوجه شدم مدیر ارشدمنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا چیکار کنم؟
با سلام
اگر دسترسی به پایگاه داده داشته باشید از اون طریق و با دستکاری جدول کاربران می تونید هر سطح دسترسی که خواستید رو به هر کاربر بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)