سلام. دوست عزیز اینم نتیجه نداد. دلیل دیگری به ذهنتون نمی رسه؟

سلام. دوست عزیز اینم نتیجه نداد. دلیل دیگری به ذهنتون نمی رسه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوستان من این سیستم امتیاز دهی رو نصب کردم و خیلی وقته دارم استفاده می کنم یه مشکل خیلی مهم دارم اونم اینه که وقتی کاربری به هر نوعی امتیاز می گیره گروه کاربری آن عضو غیر فعال میشه و باید از طریق مدیریت تیک گروه کاربری (مثلا نویسنده، ویرایشگر و... ) فعال بشه تا کاربر بتونه لاگین کنه. این برای من دردسر خیلی مهمی شده و کار زاید برای من درست کرده. مشکل هر چی هست به پلاگین ها ربط داره چون وقتی پلاگین ها را غیر فعال می کنم این اتفاق نمی افته ولی وقتی هر کدام از پلاگین های امتیاز دهی رو فعال می کنم (که اتوماتیک به کاربر امتیاز بده) و بمحض اینکه کاربری امتیاز می گیره گروه کاربری اش غیر فعال می شود.
توضیح اینکه: این مشکل در مورد کاربران فعال اتفاق می افته که به هر دلیل امتیاز می گیره و برای کاربرانی که لاگین نمیکنند و یا امتیاز خاصی نمی گیرند اتفاقی نمی افته.
سلامنوشته اصلی توسط irantej [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرين نسخه يعني 1.7.3 رونصب كنيد
به مديريت قوانين بريدو پلاگين تغييرسطح كاربر روغير فعال كنيد
موفق باشيد
نسخه 1.7.2 بود که به 1.7.3 ارتقا دادم و تغییر سطح کاربر را هم غیر فعال کردم. تا شب معلوم میشه که مشکل حل شده یا نه.
جناب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] عزیز این مشکل دلیلش چیست؟ اطلاعاتی داریئ در این زمینه؟ تغییر سطح کاربر چرا باید غیر فعال بشه؟
من نیاز دارم که یک کاربر با یک مدت فعالیت بتونه سطح کاربری اش به نویسنده ارتقا پیدا کنه و بتونه مطلب بفرسته. حالا چه جوری باید تنظیم کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)