-
جوملا شی گرایی یا فریم ورک؟
سلام دوستان کدهایی که ماژول ها و کامپوننت های جوملا باهاشون نوشته شدند php oop هستند یا یه جورایی فریم ورک اند ؟! قانون نوشتن کدها چیه ؟ من خیلی علاقه دارم خودم کامپوننت یا ماژول بنویسم یا دستکاری کنم ولی از کد هاش سر در نمیارم
ممکنه کمکم کنید. اینم یکی از اون کدهاست که من سر در نمیارم ازش!
<?php
defined('_JEXEC') or die('Restricted access');
require_once (dirname(__FILE__).DS.'helper.php');
$params->def('greeting', 1);
$type = modLoginHelper::getType();
$return = modLoginHelper::getReturnURL($params, $type);
$user =& JFactory::getUser();
require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_login')) ;
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2012 07:11 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
شما میتوانید از مقالات : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]استفاده کنید .
-
3 کاربر زیر از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
از مستندات این سایت هم میتونید کمک بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 04-23-2012 در ساعت 07:36 AM
-
2 کاربر زیر از jalal_iranian عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
سلام
api های جوملا هم بخوانید !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
2 کاربر زیر از مهدی. عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
-
با سلام
خود جوملا یک فریم وورک هستش (البته با تغییرات عمده در نسخه 2.5 الان دیگه یک پلتفرم محسوب میشه) که قابلیت توسعه و ارتقاء داره.افزونه های این سیستم مثل همون کامپوننت ها و ماژول ها که گفتید تحت استاندارد MVC تولید و طراحی میشند که با ساختار اصلی هسته جوملا سازگاری و هماهنگی داشته باشند.نحوه کد نویسی و استراتژی برنامه نویسی اون هم شی گرا یا همون OOP هستش.
در مورد کدی هم که نوشتید یه توضیح کوتاه میدم:
defined('_JEXEC') or die('Restricted access'); این کد جهت برقراری امنیت در تمامی قسمت های جوملا استفاده میشه و باعث میشه صفحه وقتی تفسیر (کامپایل) بشه که توسط خود هسته جوملا صدا زده شده باشه و نه بصورت لینک خارجی
require_once (dirname(__FILE__).DS.'helper.php'); این کد هم کاملا مشخصه فایل helper.php که تو بعضی افزونه ها استفاده میشه و رو به پروژه اضافه می کنه که بتونیم از کدهای داخلش استفاده کنیم
$type = modLoginHelper::getType();
$return = modLoginHelper::getReturnURL($params, $type);
$user =& JFactory::getUser();
اینا هم که بنده خداها اشیاء و کلاس های مختلفی هستن که قراره تو این افزونه ازشون استفاده یشه
require(JModuleHelper::getLayoutPath('mod_login')) ; و در نهایت رفتن به حالت View افزونه با قالب پیش فرض هستش
موفق باشید
-
2 کاربر زیر از artaria عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)