-
گالری عکس
سلام من از هر نوع گالری تصویر استفاده کنم مثلا sige plugin یا mod_simple_gallery
خود عکسها رو که کوچیک هستند نمایش نمیده ولی وقتی روی آنها کلیک کنم بزرگ میشند مثل زیر نشان میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-23-2012 10:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
الان مشکلتون چیه ؟
تصویر لود نشده!
موفق باشید
-
-
تصویر ها در دایرکتوری هست وقتی روی یکی از اینها کلیک کنم تصویر باز شده ونشون میده ولی دvحالت thunilbil نشان نمیده
-
-
کسی نیست جواب بده چرا عکسها را به صورت کوچکش ضربدر روش خورده
-
-

نوشته اصلی توسط
faraz_86
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
کسی نیست جواب بده چرا عکسها را به صورت کوچکش ضربدر روش خورده
منظورتون اینه که وقتی رو عکسها کلیک میکنید عکس را کوچک (thumbnail شو) نمایش میده ؟
اگر اینطوره از قسمت پارامترها و تنظیمات ماژولی که ازش استفاده میکنید یه عکس بگیرید و در همین پست قرار بدید .
در غیر اینصورت بفرمایید دقیقا مشکل اش چیست ؟
-
-
دوسته من دیگه دارم دیونه میشم من از Simple Image Gallery Module استفاده میکنم آن پوشه را هم سطح دسترسی 777 دادم ولی تصاویر بند انگشتی را اگه چهار تا عکس باشه ضربدر نشان میده ولی وقتی کلیک کنم روش بزرگ شده ودرست نشان میده در اصل تصاویر بند انگشتی را ایجاد نمیکنه جوملای من 2.5.4 است
-
-
با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] برروی علامت های ضربدر کلیک کنید و ببنید در Src اش تصویر کوچک وجود دارد یا خیر ؟ بعد شما خودتون تصویر کوچک را در آن آدرس آپلود کنید .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)