سلام و عرض خسته نباشید
متأسفانه هر چی تلاش می کنم سایت joomlaserviceprovider باز نمی شه که کامپوننت jsecure رو دریافت کنم. اگر یکی از مدیران و اعضای تیم جوملا فارسی این کامپوننت رو داره منت می گذاره اون رو در قسمت افزونه ها قرار بده. اگر محبت می کنید لطفاً نسخه قابل نصب روی 1.5 رو محبت کنید.
پیشاپیش از زحمتی که می کشید تشکر می کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
متشکر از محبتی که کردین. افزونه ای که ارسال کردید پلاگین jsecure است، درسته؟ در بخش مستندات، گفته شده بود که از کامپاننت این افزونه استفاده کنیم. من امکانات کامپاننت رو هم خوندم ولی آیا استفاده از همین پلاگین کافیه؟
ضمناً در کدوم قسمت از تنظیمات این پلاگین باید آدرس مدیریت رو قرار بدیم که مثلاً به جای /administrator/ آدرس دیگه ای رو تعریف کنیم؟ با تشکر از شما
اتفاقاً اینکار رو کردم ولی برای افزایش راهکارهای امنیتی قصد دارم مسیر ورود به مدیریت رو از /administrator/ به چیز دیگه ای تغییر بدم. در فیلد key پلاگین عبارتی که نوشته شده رو وقتی به ادامه نام سایت اضافه می کنم لاگین مدیریت باز نمی شه و خطای 404 می ده. چطور باید این رو رفع کنم؟ متشکرم
*ببخشید ادیت می کنم مطلب رو:
فکر کنم باید نام فولدر و محتوای برخی فالها رو هم عوض کنم و عبارت administrator رو به key تغییر بدم. البته قصدم از استفاده از این افزونه این بود که نام فولدر رو تغییر ندم چون در بعضی پستها خونده بودم کهممکنه مشکلاتی به همراه داشته باشه. حالا اگه ممکنه بدون تغییر نام پوشه ادمین از این پلاگین استفاده کرد ممنون می شم راهنمایی کنید. با تشکر
ویرایش توسط فناوران : 04-27-2012 در ساعت 09:14 AM
علاقه مندی ها (Bookmarks)