چگونه سایت joomla را publish کنیم؟ میسه یک نفر راهنمایی کنه؟ ممنون

چگونه سایت joomla را publish کنیم؟ میسه یک نفر راهنمایی کنه؟ ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اولین قدم برای انجام این کار نصب جوملا ست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تمام این آموزشها در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود است
من نمیدونم جوملا رو چه جوری میشه publish کرد؟ فرض کنید ادرس سایت من [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست . هر زمان که preview میزنم داخل joomla ادرس سایت رو به شکل:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نشون میده. چه زمانی این تغییرات من روی ادرس اصلی سایت یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اعمال میشه؟
من عذر خواهی میکنم اگه سوالم high level نیست چون تازه وارد هستم در joomla و از tutorial استفاده میکنم که به این مورد اشاره ای نکرده
این مشکل 2 تا راه حل دارد :نوشته اصلی توسط yoyo44 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
1. www . sadafi .com / joomla را redirect کنید در www . sadafi .com
2. به سرور تون بروید و در پوشه joomla تمام محتویات آنرا به به public_html کات کنید .
نکته : قبل از انجام این کارها Backup تهیه کنید .
کجا باید redirect رو انجام بدم؟
من الام داخل هاست هستم. ولی در پوشه جوملا public_html نمیبینم. میشه .واضح تر توضیح بدید؟
یه توضیح مختصر از شرایط بدم. من یه domain خریده ام و یه free هاست هم دارم. داخل host , جوملا را نصب کردم.
من منتظر جواب شما هستم...نوشته اصلی توسط shmata [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
طبق گفته دوستمون عمل کنید2. به سرور تون بروید و در پوشه joomla تمام محتویات آنرا به به public_html کات کنید .
محتوایات پوشه جوملا رو به پوشه مادر منتقل کنید
مرسی . درست شد.joomla رو به جای root تو شاخه نصب کرده بودم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)