-
اشکال در نمایش تعداد کاربران مهمان
سلام
قبل از طرح سؤالم لازم می دونم که از همه بر و بچه هایی که تا الان به سؤالات من پاسخ دادن و در واقع به من کمک کردن تشکر کنم. ماژول کاربران حاضر در سایت رو فعال کردم ولی هر بار که از سایت خارج و دوباره وارد می شم تعداد کاربران مهمان یک عدد افزایش پیدا می کنه. علت این موضوع چی می تونه باشه؟ متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-24-2012 09:02 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
فناوران
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قبل از طرح سؤالم لازم می دونم که از همه بر و بچه هایی که تا الان به سؤالات من پاسخ دادن و در واقع به من کمک کردن تشکر کنم. ماژول کاربران حاضر در سایت رو فعال کردم ولی هر بار که از سایت خارج و دوباره وارد می شم تعداد کاربران مهمان یک عدد افزایش پیدا می کنه. علت این موضوع چی می تونه باشه؟ متشکر
اگر در توضیحات اون ماژول هم مراجعه کنید نوشته که :
به ازای هر کاربری ( ثبت نام شده باشد و یا نشده باشد)که از سایت بازدید میکنه counter میندازه .
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
ببخشید فکر می کنم منظور شما کل بازدیدکنندگان سایت باشه که با ماژول آمار نشون داده می شه ولی ماژول کاربران حاضر در سایت باید فقط حاضرین در سایت رو کنتور کنه و وقتی هیچ کس جز مدیر سایت در سایت نیست اصلاً نباید تعداد مهمانی رو نمایش بده و فقط یک عضو آنلاین رو نشون بده. اما در حال حاضر مدیر سایت هر بار که خارج می شه و دوباره وارد می شه تعداد مهمانها یکی یکی زیاد می شه و البته عضو آنلاین هم همون یک نفر رو نشون می ده. متشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)