-
این وب سایت از چه ماژولی استفاده کرده است؟
سلام دوستان،
می خواستم بدونم وب سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] از چه ماژولی برای اسلاید شو استفاده کرده؟
آیا نمونه رایگان این اسلاید شو برای جوملا 2.5 هست؟
من تمام اسلاید شو های سایت جوملا رو گشتم و از دمو هاش نمونهی این اسلاید شو رو پیدا نکردم.
لطفا حرفه ای ها کمک کنند.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-24-2012 11:08 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
کاربر مقابل از sahama عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز،
من لینک هایی که دادین رو دیدم، ولی دموی اونها رو که دیدم هیچکدوم شبیه سایتی رو که گفتم نیست.
ممنون میشم اگه اسم و لینک ماژول رو بهم بدین.
-
-
این یک فایل فلشه (اسلاید شو فلش)ماژول خاصی نیست که به دنبالش بگردید . می تونید فایل های فلش رو از طریق ویرایشگر جوملا در مطالبتون فرا خوانی کنید و یا مازول html ایجاد کنید و فایل ها رو فرا خوانی کنید .
-
کاربر مقابل از pop123 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
pop123
این یک فایل فلشه (اسلاید شو فلش)ماژول خاصی نیست که به دنبالش بگردید . می تونید فایل های فلش رو از طریق ویرایشگر جوملا در مطالبتون فرا خوانی کنید و یا مازول html ایجاد کنید و فایل ها رو فرا خوانی کنید .
دوست عزیز، خیلی ممنون از راهنماییت. مطلب جالبی بود و اقلا یه چیزی جدید یاد گرفتم.
ولی فکر کنم خودم مشابه اونو پیدا کردم که لینکشو میذارم. فقط تنها تفاوتش اینه که فلش نیست که حالا بعدا سر فرصت نمونه فلش هم پیدا می کنم.
اسم ماژول و لینکش:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمونه فلشی هست که پیدا کردم و اگه خدا بخواد بزودی ترجمه می کنم و اینجا لینکشو میذارم.
بازم ممنون.
-
-
خواهش می کنم ولی من قبلا این ماژول رو پارسی کردم (کافی بود تو انجمن یه جستجو بکنید ) می تونید از[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)