-
مشکل در نمایش تاریخ و نام مجموعه در صفحه اصلی
سلام دوستان عزیز ؛
پس از چندین سال استفاده از مامبو بالاخره مهاجرت کرده و شروع به استفاده از جوملا و نیاز به توضیح نیست که نسخه جوملا فارسی کردیم ...
کد:
http://www.shahrsakhtafzar.com/images2/IT90/
این لینک را ببینید . مشکلی که ما داریم اینه که هر جوری تنظیم میکنیم که توی منوی اصلی نام مجموعه + نمایش درستی از تاریخ داشته باشیم ، نداریم ! این در حالیه که وقتی Fresh جوملا را نصب کردیم این مشکل نبود .
همچنین مرتب سازی مطالب بر اساس تاریخ هم اکثراً به مشکل میخوره . من در قسمت مدیریت مطالب > انتخاب ها و از توی تنظیمات منوی اصلی تنظیمات را اعمال میکنم و به خصوص در مورد نمایش مجموعه اصلاً تاثیری نداره برای صفحه اصلی با اینکه در قسمت منوی اصلی این تنظیمات از عمومی استفاده میکنه ( من دستی هم تست کردم . )
این مشکل نکته جالبش اینجاست که در صفحه خود مطلب به درستی آیکون ها ، تاریخ و ... نمایش داده میشه .
مشکل چیه دقیق ؟ کش که نیست احیاناً ؟ [من ذخیره ساز را رفتم خالی کنم و چیزی توش نبود البته ...]
این بهم ریختگی تاریخم جالب شده . البته باید بگم که من فایل fa-IR.ini پوشه language را ادیت کرده بودم ( به خاطر اینکه میخواستم ساعت و... نزنه برای نمایش مطالب در صفحه اصلی ) ولی الان دوباره فایل اصلی را ریختم ( لازم به ذکر که وقتی من ادیت کردم مشکل خاصی نبود )
باتشکر
ویرایش توسط Shahryar_NEO : 04-25-2012 در ساعت 07:16 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-25-2012 07:14 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)