-
کاهش بازدید سایت
با سلام و احترام
دوستان گرامی میخواستم بدونم چون نرم افزار آنتی کپی تو سایتم نصبه میتونه این قضیه به کاهش آمار سایت منجر بشه
چون من تا قبل از عید بالای 3000 بازدید داشتم و حالا یکماهه که مینگین 2000 هست و host tracker را هم چک کردم و همه سرورها هم ok هستند سرعت سایت هم بد نیست و مطالب هم حدود 550 تا هست رنک سایتم 3 هست و ...
حالا اساتید گرامی یه نگاه بیندازن و نظر خودشونو بدهند [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باسپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-25-2012 09:58 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
به گوگل وبمستر بريد و ببينيد كه توس سايت شما breaklink وجود داره يا نه
ببينيد خزنده ها خطادادند يا نه
اين موارد رو بررسي كنيد
درضمن بازديد سايت يك امر نسبي هستش. شايد شمادر جايي تبليغات مي كرديد كه تعدادي ورودي دراونجا بوده والان اون ورودي رو نداريد
موفق باشيد
-
-
با سلام
صفاجوی عزیز در گوگل وبمستر من رفتم و با جیمیلم هم وارد شدم ولی این کنترلها را نمی دانم با کلیلک بر روی کدام گزینه انجام دهم لطفا راهنمایی و در مورد آن افزونه آنتی کپی نظری ندادید
-
-
در مورد آنتي كپي نظر خاصي ندارم. البته شايد همين مورد باعث بشه كه گوگل نتونه مطالب شما رو ايندكس كنه ولي احتمالش ضعيفه
به بخش وب مستر و سايتها بريد خودش پيغام ميده كه سايتها تون در چه وضعيتي هستند.
اگر خطايي داشته باشند گزينه اي براي فيكس كردن اين موارد وجود داره.
-
-
سلام،
آنتی کپی ها اکثرا از طریق کدهای جاوا اسکریپت اجرا می گردند و خواص مربوط به مرورگر ها را تغییر می دهند و هیچ اشکالی در عملیات cowling موتورهای جستجوگر ایجاد نمی کنند(حتی ساده ترین موتورهای جستجو و روبات ها)
کاهش میزان ترافیک بستگی به عوامل زیادی دارد که باید حتی کوچکترین موارد را در نظر گرفت.
در این مورد تعداد ایندکس های خود در گوگل قبل و بعد از این زمان را بررسی کنید با جستجوی کلمه ی زیر به دست می آید:
site:w ww .mysite
ww w .mysite آدرس سایت شما می باشد.
پیروز باشید
ویرایش توسط mersad : 04-25-2012 در ساعت 01:48 PM
دلیل: اصلاح لینک ها
-
-
با سلام
در مورد آنتی کپی یه مطلبی رو خدمتتون بگم (این مطلب رو در یک کتابی خوندم و ممکنه به مشکل شما هم مربوط نشه)
یکی از مواردی که تاثیر مثبت در سئو و به طبع آن افزایش بازدید داره اینکه مطالب شما به راحتی (یعنی بدون استفاده از ترفند خاصی) قابل کپی شدن باشه.
یا علی
-
-
با سلام
یعنی اگر آنتی کپی را بردارم وضعیت بهتر میشه
-
-
البته روبوت ها معمولاً با مواردي كه بصورت كلاينت هستند مرتبط نميشن
ولي امتحانش ضرري نداره
در ضمن بهتره كه مشكل رو بصورت اساسي دنبال كنيد
شما به وبمستر گوگل وبخش خطاهاي خزنده بريد ببينيد چه ايرادهايي رو براتون مي گيره
موفق باشيد
-
-
با سلام
صفاجوی عزیز من رفتم ولی چیز زیادی متوجه نشدم امکانش هست شما یه نگاه بیندازید اگه چیزی لازمه براتون بفرستم آدرس سایت من :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
گوگل وبمستر بر اساس اكانت گوگل شما كار مي كنه.
وقتي كه وارد جي ميل خودتون مي شيد با مراجعه به بخش webmaster مي تونيد از خطاهاي خزندهي گوگل خودتون مطلع بشيد
كار چندان سختي نيست
منوش درسمت چپ شما وجود داره و تمام اختيارات در دست شماست
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)