سلام
یه مشکل هیچکس نمیتونه تو سایت من ثبت نام کنه وقتی اطلاعات رو میزنه بر میگرده دوباره همون صفحه. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

سلام
یه مشکل هیچکس نمیتونه تو سایت من ثبت نام کنه وقتی اطلاعات رو میزنه بر میگرده دوباره همون صفحه. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در سایت شما ثبت نام کردم و بعد از ثبت پیام زیر را دریافت کردم
"حساب کاربری شما ایجاد شده است ! یک ایمیل حاوی لینک فعال سازی برای شما ارسال شده است با کلیک بر روی لینک فعالی سازی که در ایمیل ارسالی میباشد شما میتوانید حساب خود را فعال نموده و سپس به سایت وارد شوید"
اما هیچ ایمیلی به دستم نرسید ! تا اکونت خود را فعال کنم. شما ابتدا باید تنظیمات ارسال ایمیل را بررسی کنید و مشکل آنرا برطرف کنید. باز اگر بعد از فعال شدن یوزر ها امکان ورود به سایت نبود بفرمایید تا راه حل آنرا بیان کنیم
یا علی
سلام.من جوملای 2.5.6 رو نصب کردم اما صفحه ثبتنام به این شکله! لطفا راهنمایی کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
ادرس سایت رو قرار بدید !
احتمالاً یک افزونه برای این کار استفاده شده
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)