سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: تورو خدا راهنمایی کنین

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تورو خدا راهنمایی کنین

سلام دوستان. من یه مشکلی با مامبو دارم خواهش میکنم از کسانی که واردن یه کوچولو راهنمایی کنن ):

من وقتی که میخوام مامبو رو روی لوکال نصب کنم صفحه اول pre-installation قسمت recommended setting گزینه Magic Quotes GPC خاموش هستش. این گزینه باید روشن باشه؟ اگه باید روشن باشه از کجا میتونم روشنش کنم؟ (البته با این مورد مامبو نصب میشه )
    سوال بعدی که از همه مهم تره اینکه وقتی نصب مامبو تموم میشه و میخوام سایت رو ران کنم تمام متن ها بهم ریخته رو بدون هیچ گونه رنگ یا قالب خاصی زیر هم نشون داده میشن. و تمام قسمت های سایت و مدیریت پیغامهایی شبیه به
    Notice: Use of undefined constant maket - assumed 'maket' in c:\program files\easyphp1-8\www\mambo\includes\mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 45

وجود داره ):
    این مشکل از کجا میتونه باشه ؟

و 3 اینکه موقع ایجاد دیتا بیس در phpmyadmin باید collation رو روی چی ست کنم ؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

Re: تورو خدا راهنمایی کنین

سلام

ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم .
    خواهش میکنم ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
    از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
    راهنمايي در اين زمينه : ‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
    6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
    اکثر مشکل های شما برمیگرده به استفاده از EasyPHP

مشکل اولتون رو با ویرایش فایل PHP.INI و On کردن Magic Quotes GPC میتونید حل کنید .

در مورد مشکل دومتون اگر از PHPTraid ( که PHP اون رو ارتقا دادین ) و یا AppServ استفاده کنید حل میشه . اما اگر میخواهید از EasyPHP استفاده کنید باید پچ : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو دانلود کنید و جایگزین فایلهای فعلی کنید . اما حتما باید روی ویندوزتون Zend Optimizer نصب باشه . ( در این رابطه به لینک روبرو برید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )

و اما مشکل سوم : برای نصب مامبو چه نیازی به تنظیم کردن collation هست ؟!
    آموزش نصب مامبو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

یا علی

سلام. از اینکه قوانین رو رعایت نکردم شرمندم. از این به بعد حتما این کار رو خواهم کرد .
    از شما مدیر محترم که در عین حوصله سول های بنده رو خوندین و جواب دادین هم بی نهایت سپاسگذارم.
    من مشکلاتم کاملا حل شد و سایت بالا اومد. فقط یه مشکل کوچیک دیگه مونده که فکر کنم مال بخش Session write هستش و اونم اینکه کد پیج صفحات در هر بار کلیک کردن و باز شدن صفحه جدید از uni code به western تغییر پیدا میکنه و بعبارتی save نمیشه خوب بالطبع نوشته ها بهم ریخته و کدبه اصطلاح کد شده نشون داده میشه. راهی هست که مشکل برطرف بشه ؟
    باز هم متشکرم

Admin

سلام

جواب شما : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

سلام .. ممنون از راهنماییتون راستش قبلش FAQ رو قبلا خونده بودم و این کارو فبلا انجام دادم ولی متاسفانه نشد نمیدونم مشکل کجاست. تو بخش مدیریت هم این مشکل وجود داره. متا تگ کلیه صفحات رو هم utf-8 کردم ولی بازم فایده نداره.
    ممنون از راهنماییتون

Admin

مامبو رو از کدوم سایت دانلود کردید ؟