سلام
علت اینکه مطالب دیر ایندکس می شوند در سایت های جوملا چیست؟ سایت قبلی من وردپرس بود مطالب خیلی که طول میکشید 24 ساعته ایندکس میشد و دقیقا pr اون هم مثل این سایت جوملا بود.
من همه نکات سئو را رعایت کردم. ولی باز هم خیلی دیر ایندکس میشه، علت چیست؟

سلام
علت اینکه مطالب دیر ایندکس می شوند در سایت های جوملا چیست؟ سایت قبلی من وردپرس بود مطالب خیلی که طول میکشید 24 ساعته ایندکس میشد و دقیقا pr اون هم مثل این سایت جوملا بود.
من همه نکات سئو را رعایت کردم. ولی باز هم خیلی دیر ایندکس میشه، علت چیست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در تنظیمات نقشه سایت زمان بروز رسانی رو کم کنید احتمالا به نتیجه مطلوب خواهید رسید
سلام
منظورتون این هست که در گوگل وب مستر این کار رو انجام بدم؟
ابتدا در خود جوملا و در تنظیمات نقشه سایت این کار رو انجام بدید
در افزونه سایت روی hoursly هست البته با افزونه xmap منظورتون این مورد هست یا در خود جوملا ؟
بابا شما که از ما استا تری
به هر حال این تنظیمات به رتبه ای که گوگل برای سایت شما در نظر گرفته هم مرتبطه و همینطور سایر موارد مرتبط به سئو که اهل فن بیشتر از ما بلدن و توضیحش بیشتر از جواب یه پست طول می کشه
در ین موارد می تونید اطلاعات خوبی رو از جستجو در این سایت و اینترنت به دست بیارید
درود .
ایا دلیل و مدرک معتبری برای این جمله خود دارید ؟ " مطالب خیلی که طول میکشید 24 ساعته ایندکس میشد "
آیا می دانید جستجویی که در موتور های جستجوگر انجام می دهید در حقیقت جستجو در کجاست ؟
سلام دوست عزیر، من مطلب که رو سایت قرار می دادم فردای آن روز مطلب رو تو گوگل سرچ میکردم اندکس شده بود ولی الان 3 ، 4 روز بعد ایندکس میشهنوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ايندكس شدن بهمواردي چون بازديد هم ربط داره
از نمونه سايتهايي كه باجوملا به راحتي ايندكس شدن ميشه به سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]خودمون اشاره كرد
مطالب در عرض چند دقيقه ايندكس ميشن
قطعاً رعايت مواردي چون:
گوگل وبمستر
نقشه ي سايت
تنظيمات ربات
متا تگ
متا كي
تگ
هايپرلينك كردن كلمات كليدي
بازديد سايت
و...
توي اين مورد دخيل هستند
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)