سلام نقشه سایت جومینا را که همتون باهاش اشنایید من اونو روی سایتم گذاشتم الانم مشکل داره وقتی من به روزش میکنم نقشه سایت xml من خیلی دیر به روز میشه نمیدونم چرا و من یک سایت سئو شده دارم که رنک 2 داره اگه نقشه سایتشو عوض کنم ایرادی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام نقشه سایت جومینا را که همتون باهاش اشنایید من اونو روی سایتم گذاشتم الانم مشکل داره وقتی من به روزش میکنم نقشه سایت xml من خیلی دیر به روز میشه نمیدونم چرا و من یک سایت سئو شده دارم که رنک 2 داره اگه نقشه سایتشو عوض کنم ایرادی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
این مورد رو در انجمن مربوطه مطرح کنید
اما تنها موردی که میشه به یقین گفت این هست که نقشه سایت بسیار مهم هست و حذف و باز سازی اون ساده نیست و تاثیرات منفی خواهد داشت
در پناه ایزد
اخه توی انجمن خودش تاپیک زدم جواب ندادن
از xmap و آخرين ورژن اون استفاده كنيد
نيازي هم به زبان فارسي نداره
موفق باشيد
اخه من سایتم رنک 2 داره و نقشه سایتم الان شکل ظاهریش با xmap خیلی فرق داره ایرادی نداره من اونو پاک کنم و xmap بزنم خودم از خدامه xmap بشه ولی چه کنم امکان از دست دادن رتبه دارم
منظور تون از اينكه دير به دير به روز ميشه چيه؟
چقدر زمان مي بره؟
نام اصلي كامپوننت رو بگيد تا ببينم نسخه ي بروز شده اي داره يا نه
-----------
نگران رتبه ي سايتتون نباشيد. نهايتش دوماه دردسر داره. اگر بخوايين به اين شكل عمل كنيد تا چند وقت ديگه پشتيباني جوملا 1.5 از بين خواهد رفت و مجبوريد جوملاي خودتون رو به 2.5 ارتقا بديد
توي جوملا 2.5 ديگه حتماً بايد از افزونه هاي معتبر استفاده كنيد
موفق باشيد
ببینید من یک مطلب میزارم بعد میام نقشه سایتو به روز میکنم که اون لینک ثبت بشه توی سیات مپ ولی طوبل میکشه تا ثبت کنه
دروود
زمان رو اعلام نکردید !
در ضمن همون طور که میلاد عزیز گفتند باید جوملا 2.5 راه اندازی کنید
در نتیجه ...
در پناه ایزد
زمانش مثلا 5 دقیقه بعد این کار میشه خیلی برای من مهمه که زود تغییر کنه
دوست عزيز شما سايتي داريد با اينكه 5 دقيقه بعد نقشه سايتتون ايندكس ميشه رنك 2 داره
در صورتي كه دامسن معمولي رو يه صفحه ي ايندكس بذاريد بعد از دوسال رنكش 2 ميشه!
بنا براين شما قوانين سئو رو خوب رعايت نكرديد. اگر رعايت مي كرديد رنك سايتي با اين دقت بايد حداقل 4 مي شد.
اگرسئو براتون مهمه بهتره كه دنبال افزونه هاي معتبر تر بگرديد و ازهرافزونه اي براي هركاري استفاده نكنيد!
نقشه ي سايتتون رو به xmap تغيير بديد و جوملاتون رو ارتقا بديد
در ضمن احتمالاً كش روي سيستم يا سرورتون فعاله كه اين فاصله ي زماني اتفاق ميفته
موفق باشيد
علاقه مندی ها (Bookmarks)