-
عدم نمایش قسمت مربوط به ورود متن در زمان درج مطلب
سلام و خسته نباشید.
زمانیکه می خواهم مطلبی اضافه کنم و یا مطالب قبلی را ویرایش کنم بعد باز شدن صفحه قسمت مربوط به ورود متن ظاهر نمی شود ( دیگر گزینه ها وجود داردند)
با فایر فکس هم امتحان کردم نشد.
زمانی که به قسمت نمایش مامبوت ادیتور فارسی می روم پیغام خطای زیر رو می دهد.
Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access /home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42
Warning: fopen(/home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42
من از مامبو 4.5.4 HP Pro استفاده می کردم. زمانی که مامبو 4.6.1 آمد مامبو قبل را حذف کردم سپس مامبو 4.6.1 رو مستقل نصب کردم و سپس با تغییر در configutation.php دیتابسیو و دیگر موارد رو بر اساس بانک اصلاعاتی قبل تغییر دادم
(من هیچ کمپوننت و مامبوتی نصب نکردم و فقط ماژولهای آخرین مراجعات و ... رو نصب کرده بودم که قبل از نصب 4.6.1 اونها رو حذف کردم)
من این مورد رو در تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم مطرح کردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2007 09:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)