سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: عدم نمایش قسمت مربوط به ورود متن در زمان درج مطلب

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

عدم نمایش قسمت مربوط به ورود متن در زمان درج مطلب

سلام و خسته نباشید.
    زمانیکه می خواهم مطلبی اضافه کنم و یا مطالب قبلی را ویرایش کنم بعد باز شدن صفحه قسمت مربوط به ورود متن ظاهر نمی شود ( دیگر گزینه ها وجود داردند)
    با فایر فکس هم امتحان کردم نشد.
    زمانی که به قسمت نمایش مامبوت ادیتور فارسی می روم پیغام خطای زیر رو می دهد.
    Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access /home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42

Warning: fopen(/home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42

من از مامبو 4.5.4 HP Pro استفاده می کردم. زمانی که مامبو 4.6.1 آمد مامبو قبل را حذف کردم سپس مامبو 4.6.1 رو مستقل نصب کردم و سپس با تغییر در configutation.php دیتابسیو و دیگر موارد رو بر اساس بانک اصلاعاتی قبل تغییر دادم
    (من هیچ کمپوننت و مامبوتی نصب نکردم و فقط ماژولهای آخرین مراجعات و ... رو نصب کرده بودم که قبل از نصب 4.6.1 اونها رو حذف کردم)
    من این مورد رو در تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    هم مطرح کردم.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)