-
مشکل در فونت ها ها ی قالب ها ؟
سلام به همه ی دوستان .
من دارم یه قالب از سایت های خارجی می خوام فارسیش کنم . من همه ی فونت همه ی قالب رو می خوام بکنم . tahoma و 11px بکنم .
من همه ی فونت ها و سایز فونت ها رو به اندازه دلخواه درآوردم . دیگه هیچ فونتی نذاشتم .
ولی الان فقط منو ها و قسمت فوتر قالب فقط فونت مورد نظر شدند .
تو مدیریت فونت ها های زیادی هست ولی من tahoma رو انتخاب کردم ولی باز هم نمیشه . فونت های زیادی داره . نمیشه همشون رو حذف کنم به جز tahoma ؟
لطفا کمکم کنید ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-26-2012 07:03 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
این مورد مربوط به قالب شما هست
و باید مقداری با html . Css اشنایی داشته باشید تا بتونید این موارد رو ادیت کنید
در پناه ایزد
-
-
قالب چه شرکتیه؟
از حالت زیپ خارجش کن تو فولدر style - css خیلی فایل css وجود داره باید همه فای ها رو برای فارسی شدن استاندارد ویرایش کنی!
چرا میشه فقط فونت tahoma باشه اما ربطی نداره ممکنه توی اون صفحه ای که تغییر فونت رو ندیدی کسی که قالب رو طراحی کرده روی فایل های اصلی کد css نوشته و داخل css هاس اصلی قلب ننوشته باشه که احتملش 10 15% چون خارجی ها تمیز کد نویسی انجام می دهند و استاندارد.
در ضمن اگر از مدیریت قالب و مدیریت جوملا این تغییرات را داده اید فایده ای ندارد باید به صورت دستی وارد پوشه قالب بشید و فایل های css رو ویرایش بکنید.
ویرایش توسط arses : 04-26-2012 در ساعت 08:22 PM
-
-
برادرها قالب من در بخش مديريت قالب امكان تعويض فونت داره ولي ففونت تاهوما تو ليستش نيست يه گزينه هم داره كه از گوگل فونت استفاده ميكنه ولي تو اونام تاهوما نيست چطوري ميشه اضافه كنم تاهومارو بهش ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
OMNIA
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برادرها قالب من در بخش مديريت قالب امكان تعويض فونت داره ولي ففونت تاهوما تو ليستش نيست يه گزينه هم داره كه از گوگل فونت استفاده ميكنه ولي تو اونام تاهوما نيست چطوري ميشه اضافه كنم تاهومارو بهش ؟
به فایل template.css قالب تون رجوع کنید و دستور زیر را به ابتدای آن اضافه کنید.
کد:
body{font-family:Tahoma;}
-
-
الان تو رنگ اصلی درست میشه . همه فونت ها tahoma میشن ولی وقتی رنگ قالب رو عوض می کنی فونت هر رنگ یکی دیگه میشه ؟
باید چی کار کنم ؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)