سلام
آیا کامپوننتی هست که به کامپوننت ها ی جوملا اضافه بشه و بتونیم باهاش فروش اجناس داشته باشیم؟

سلام
آیا کامپوننتی هست که به کامپوننت ها ی جوملا اضافه بشه و بتونیم باهاش فروش اجناس داشته باشیم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بله
اين مقاله رو مطالعه بفرماييد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیلی ممنون از کامپوننتی که معرفی کردین .
تشکر ویژه از مترجم کامپوننت و همه اعضای فعال جوملا فارسی.
اما یک نکته :
برای راه اندازی فروشگاه باید چیکار کنم ؟
یعنی باید یه سری گزینه ها رو تنظیم کنم که همش ازم خطا میگیره مثله واحد پول
حالا برای رفع این مشکلات باید چیکار کنم ؟
خودم از آدمای مصرف کننده محض متنفرم !!!! ولی چیکار کنم که واقعا وقت خیلی کار هارو ندارم !
با تشکر مجدد
خیلی با حالید
سلام
شما مي تونيد يك كامپوننت فروشگاه ساز مثل نمونه ي بالا روي جوملاي خودتون نصب كنيد
يا اينكه از يك اسكريپت فروشگاه ساز استفاده كنيد مثل پرستا شاپ يا اپن كارت و...
در هر دو مورد شما ابزارهاي ميريتي در اختياز داريد براي ايجاد محصول،ايجاد گروه، ايجاد ويژگي و ... كه در بخش مديريت قابل رؤيت هستند
كامپوننت ويرچومارت خودش واحد پول داره و براتون ست ميكنه روي واحد پولي كه تعيين مي كنيد
حتي امكان چند واحده بودن هم هست. و شما مي تونيد چندين واحد پولي روتعيين كنيد. كافيه يه واحد پولي رو برابر صفر قرار بديد و به عنوان واحد اصلي باشه و بقيه واحد ها رو نسبت به اون تعيين كنيد. فرضاً واحد پولي دلار رو مبنا قرار بديد و ريال رو معادل اون بنويسيد
البته با بالا و پايين رفتن نرخ ارز اين كار تقريباً يك كار حشو و اضافي هستش چون دلار الان دقيقه مي نداره و هر دقيقه يك قيمت داره.
بنا بر اين بهتره تك واحده كار كنيد كه راحتتر باشيد
موفق باشيد
منظورتون از اسکریپت چیه ؟
یعنی رو جوملا نصب میشه؟
این خطا مربوط به روش پرداخت هستش پلاگینی که میگه رو چطور پیدا کنم؟
There are no payment plugins installed, please go to [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and download/install the latest com_virtuemart_aio
ویرایش توسط safajuy : 04-21-2012 در ساعت 08:35 AM دلیل: ادغام پست ها
سلام
منظور از اسكريت پكيج هايي هستند شبيه بهجوملا كه بصورت مستق كارمي كنند و مديريت اونها جداست. اين بسته ها روي جوملا نصب نميشن. فقط مواردي رو مي تونيد روي جوملا نصب كنيد كه بر اساس پارامترها و كلاسهاي جوملا نوشته شده باشه
خطايي هم كه داده اينه كه پلاگيني براي پرداخت آنلاين كامپوننت فعال نكرديد
بايد يك درگاه پرداخت براي فروشگاهتون نصبكنيد كه عمليات خريد رو انجام بده
من هرچی گشتم نتونستم یه آموزش در مورد vm پیدا کنم لطفا کمک کنید
آموزش فارسي دراين زمينه در حال حاضر وجود نداره و بايد خودتون تلاش كنيد واز سايت اصلي به آدرس زير اقدام به يادگيري كنيد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
کار با ویرچومارت ( از نصب و راه اندازی کامل یک فروشگاه+کاستومایز کردن پنل مدیریت + تنظیم پرداخت های بانکی و پستی و ...... ) برای کاربران مبتدی و تازه ،کار ساده ای نیست .مخصوص اینکه پس از شروع کار در نسخه های زیر 2 در زبان فارسی به مشکلاتی برخورد میکنید ( بطور مثال با ورود قیمت ها با رنج بالا بصورت 9999999 قیمت ثبت میشن ) ..برای رفع این مشکلات هم اگر دونه دونه بخواید تو فروهام بگردین وقت خیلی زیادی باید بزارید. اینارو گفتم که اگه به مشکل برخورد کردین نا امید نشید و بدونید کلا یکم کار سخته
علاقه مندی ها (Bookmarks)