-
بعله ! ماژول در هیچ کدام از موقعیت ها به نمایش در نمیاد !!!ماژول در حالت نمایش برای همه کاربران و منتشر شده هم هست !
در مورد مشکل دوم من با فایرفاکس و ie تست کردم بازم میاد در صورتی که من مخفی کرده بودم...
کم کم دارم شک میکنم خود جوملام مشکل داشته باشه!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-27-2012 07:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-

نوشته اصلی توسط
FRank-R
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعله ! ماژول در هیچ کدام از موقعیت ها به نمایش در نمیاد !!!ماژول در حالت نمایش برای همه کاربران و منتشر شده هم هست !
در مورد مشکل دوم من با فایرفاکس و ie تست کردم بازم میاد در صورتی که من مخفی کرده بودم...
کم کم دارم شک میکنم خود جوملام مشکل داشته باشه!
شما چند مورد رو باید بررسی کنید :
ماژول در صفحه مورد نظر فعال باشد ( جوملا آیتم منوها را صفحه در نظر میگیرد) این تنظیمات در مدیریت ماژول ها قابل انجام است
اول از قالب پیش فرض جوملا استفاده کنید اگر ماژول در یک موقعیت مثلا left و right فعال شد - نتیجه میگیریم اون قالبی که شما ازش استفاده میکنید موقعیت (position) مورد نظر شما را ندارد و باید ماژول را در یک موقعیت دیگر فعال کنید.
-
-
دوست عزیز برای جوملا 1.5 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست ولی برای جوملا 2.5 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]=2 هست
بازهم قالب را چک کنید و مراحل انتشار یک ماژول
-
-
با سلام
هیچ فرقی ندارد هر دو مورد کار میکند.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دوست عزیز اطلاعات ادمین جوملا را بصورت خصوصی برایم ارسال نمایید تا بررسی شود.
یا حق.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)