-
نحوه کار با برخی ماژولها
سلام _ من نحوه استفاده از بعضی ماژولها رو بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید....مثلا ماژولهایی که برای نمایش عکس بصورت اسلاید یا بصورت خطی هستند ...نمی دونم عکسهای مورد نظرم رو کدوم مسیر باید قرار بدم و یا تو چه پوشه ای قرار بدم! و یا چطور به ماژول ادرس عکسها رو بدم که تو صفحه نمایش بده ! معمولا کاری که من میکنم اینه که عکسها رو تو یه پوشه میریزم (البته در حالت لوکال) بعد ادرس پشه رو کپی میکنم
(مثلا C:\Documents and Settings\reza\Desktop\New Folder) و تو تنظیمات ماژول قرار میدم که جواب نمیده! راه درستش چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-27-2012 06:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما از چه لوکال سروری استفاده میکنید؟
wamp یا xamp یا...
در پوشه ای که لوکال سرور بر روی هارد شما ایجاد کرده یعنی www و پوشه image جوملا باید عکسها قرار بگیرند
موفق باشید
ویرایش توسط poonoodi : 04-27-2012 در ساعت 07:01 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
poonoodi
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما از چه لوکال سروری استفاده میکنید؟
wamp یا xamp یا...
در پوشه ای که لوکال سرور بر روی هارد شما ایجاد کرده یعنی www و پوشه image جوملا باید عکسها قرار بگیرند
موفق باشید
سلام از wamp استفاده میکنم .... میشه لطفا یه ماژول اسلایدشو که عکسها رو بشه لینک کرد بهم معرفی کنی؟ یه چیزی که خودتون استفاده کرده باشین و بتونین راهنماییم کنید که دقیقا تو تنظیمات ماژول چی باید بنویسم
-
-

نوشته اصلی توسط
14377
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام از wamp استفاده میکنم .... میشه لطفا یه ماژول اسلایدشو که عکسها رو بشه لینک کرد بهم معرفی کنی؟ یه چیزی که خودتون استفاده کرده باشین و بتونین راهنماییم کنید که دقیقا تو تنظیمات ماژول چی باید بنویسم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)