-
حذف مطالب پیش فرض جوملا 2.5
سلام
من یه سایت جوملا 2.5 زدم کلی هم روش کار کردم مطالب پیش فرض رو حذف می کنم می ره به زباله دان از اونجا حذف نمیشه!
یعنی زباله دان خالی نمیشه هر چی میزنم زباله دان خالی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته
مجموعه ها هم همینطوره
چیکار باید بکنم؟
(حوصله نصب دوباره و تنظیمات رو ندارم)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-27-2012 07:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
از مدیریت سایت منوی اول تعمیر سایت عمل پاک سازی رو انجام بده ببین میره؟
-
کاربر مقابل از arses عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
نه هنوزم هستند
خدا بگم چکارتون کنه این مطالب پیش فرض واسه چیه که این همه نصب این جوملا رو تغییر میدید واسش بعد حذفم نمیشه!
-
-
فعلا که به تو کاری نداره شما کارتو انجام بده فعلا تا یکی از بچه های جوملا فارسی کمک کنه
-
کاربر مقابل از arses عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز سلام
خدا بگم چکارتون کنه این مطالب پیش فرض واسه چیه که این همه نصب این جوملا رو تغییر میدید واسش بعد حذفم نمیشه!
پاسخی نمیدم و فقط می کویم کمی شکیبا باشید.
لطفا یک اسکرین شایت از مشکل خود بگذارید تا راهنماییتان کنم.
در صورتی هم اگر کمی عجله دارید اطلاعات ادمین جوملا خود را بصورت خصوصی ارسال نمایید تا بررسی کنم.
یا حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
بنده هم همین مشکل را دارم. اطلاعات پیشفرض اصلا پاک نشد. اگر شد راه حل رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم.سپاس
حالا یه چیز دیگه. دارم کتاب جوملا رو میخونم نوشته اول از منوی محتوا بخش ایجاد میکنیم بعد مجموعه بعد مطلب. این جوملای 2.5 خوشگل ما که اصلا چیزی بنام بخش نداره. فقط مجموعه ها داره و مطالب داره و مطالب ویژه و آخرش هم رسانه ها. بخش رو از کجا باید ایجاد کنم؟
درود سپاس از شما
ویرایش توسط ahora7 : 05-05-2012 در ساعت 03:43 PM
-
-
سلام
بنده هم همین مشکل را دارم. اطلاعات پیشفرض اصلا پاک نشد. اگر شد راه حل رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم.سپاس
خطايي براي حذف ميده؟ وقتي كه تيك كنار مطالب رو مي زنيد و دكمه ي زبالهدان رو مي زنيد مطالب شما حذف ميشن.
درضمن كتابي كه مطالعه مي كنيد براي جوملا 1.5 هستش. جوملا 2.5 چنين آپشني نداره و شما بدون محدوديت مي تونيد مجموعه ايجاد كنيد
ببخشيد كه زحمت كشيديم و اين خدمت رو به رايگان براي اهالي جوملا انجام داديم!!
زحمت تايپش مسلماً بيشتر از حذفش بوده
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
عذر میخوام با یکمی جستجو متوجه شدم باید ماژولهارو حذف کنم. پس با این حال دیگه بنده اول باید مجموعه ایجاد کنم و بعدش مطالب. ساس از محبتتون. امیدوارم با جوملا رحت راه بیفتم. خه ووردپرس بودم دارم مهاجرت میکنم به جوملا. فقط یه مشکل دارم. بعضی از سایتها رو تالار گفتمانشون رو مای بی بی گذاشتم در گذشته. امکان ست کردن و پیوست دادن کاملش با جوملا هست؟ خیلی سخته؟ آموزشی در این زمینه هست؟
با ز هم سپاس.
-
-
با سلام
لطفا سوال جدیدتون را در تاپیک جدید ایجاد نمایید.
با حق.
-
کاربر مقابل از محمد محسنی عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
من سايت را روي localhost بالا آوردم در قسمت - مديريت - در قسمت (سايت ) نام سايت در عنوان صفحات قبل يا بعد يا خير وجود دارد كه اسم سايت مرا در ابتدا يا انتهاي نوشته جوملاي 2.5 فارسي مزين به امير كبير مي آره چكار كنم كه حذف شود. و فقط اسم سايت من نوشته شود .با تشكر لطفا زودتر جواب بديد ممنون ميشم از دوستان خواهش مي كنم هر چه زودتر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)