سلام
این آدرس ارور 403 میده ! و باز نمیشه !
یا علی

سلام
این آدرس ارور 403 میده ! و باز نمیشه !
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
از قرار دادن نام کاربری و پسورد خود بصورت عمومی جدا خودداری نمایید.
یا حق.
من سايت را روي localhost بالا آوردم در قسمت - مديريت - در قسمت (سايت ) نام سايت در عنوان صفحات قبل يا بعد يا خير وجود دارد كه اسم سايت مرا در ابتدا يا انتهاي نوشته جوملاي 2.5 فارسي مزين به امير كبير مي آره چكار كنم كه حذف شود. و فقط اسم سايت من نوشته شود .با تشكر لطفا زودتر جواب بديد ممنون ميشم از دوستان خواهش مي كنم هر چه زودتر
در قسمت مديريت سايت قسمت آدرس بهينه براي موتور هاي جستجو در قسمت نوشته mod-rewrite گزينه خير را انتخاب بكن درست ميشه
ویرایش توسط alizaheri : 05-09-2012 در ساعت 05:25 PM
نوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در قسمت - مديريت - سايت -- قسمت آدرس بهينه براي موتور هاي جستجو در قسمت نوشته mod-rewrite گزينه خير را انتخاب بكن درست ميشه
ویرایش توسط alizaheri : 05-09-2012 در ساعت 05:27 PM
سلام به دوستان
این مشکل خذف مطالب انتقال داده شده به زباله دان _ همچنان یک موضوع داغ شده
البته باید اضافه کنم که برای کسی که از سایت شما بازدید کند ، و یا عضو معمولی سایت باشه -- قابل مشاهده نخواهد بود و تنها شما که عضو ارشد و یا مدیر ارشد هستید میتوانید ببینید
من توضیح کاملی در این باره برای دوستان عرض میکنم
حذف ، بازیابی و حذف کامل مطالب
قصد داریم مطالبی که مورد استفاده قرار نمیگیرند در جوملا 2.5 حذف نماییم.
همانطور که میدانید روش حذف مطالب در جوملا2.5 نسبت به جوملا 1.5 کمی متفاوت هست.
حذف مطلب
ابتدا به مدیریت جوملا بروید. در منوی محتوا ← مدیریت مطالب را انتخاب نمایید.
در صفحه مدیریت مطلب : مطالب ، مطلب یا مطالب مورد نظر را انتخاب کرده و در نوار ابزار بر روی زباله دان کلیک نمایید.
خب در تصویر زیر میبینید که مطلب با موفقیت حذف شد.
نکته: با این روش مطلب شما بطور دائم از دیتابیس حذف نشده است و میتوانید هر زمانیکه خواستید دوباره مطلب را بازیابی و منتشر کنید.
بازیابی مطلب
در صفحه مدیریت مطلب : مطالب لیست کرکرهای انتخاب حالت را پیدا کرده و لیست مربوطه را باز کنید.
در این لیست آیتمهایی وجود دارد برای نمایش مطالب حذف شده آیتم زباله را انتخاب میکنیم.
تمامی مطالبی که قبلا حذف شده بودند نمایش داده میشود.
کافیست مطلب یا مطالب مورد نظر را انتخاب کرده و بر روی انتشار در نوار ابزار کلیک نمایید. دقت داشته باشید که میتوانید مطالب مورد نظر را موردی با کلیک بر روی آیکن انتشار در مقابل هر مطلب انتشار دهید.
همانطور که میبینید مطلب با موفقیت منتشر شد.
حذف همیشگی
گاهی نیاز هست که مطالبی که قبلا انتشار دادهاید و بطور موقت آنها را حذف نموده بودید بطور کلی از دیتابیس حذف نمایید.
کافیست مطالب مورد نظر را انتخاب کرده و در نوار ابزار روی زباله دان خالی کلیک کنید.
نکته: با حذف کردن مطلب دیگر قادر به بازیابی مطلب حذف شده نیستید.
همانطور که در تصویر زیر میبینید مطلب مورد نظر حذف گردید.
نکته مهم: برای حذف و بازیابی مجموعه ، منو و ماژول هم مطابق همین آموزش میتوانید عمل کنید و هیچ تفاوتی از نظر روش کار ندارد.
یا حق
با سلام خدمت دوستان
برای حذف مطالب پیشفرض طبق روال زیر عمل کنید مشکل حل خواهد شد.
در لیست مطالب دو مطلب وجود دارد که عنوان انگلیسی دارند. ابتدا هر کدام را باز کنید و مجموعه آنها را تغییر دهید و سپس ذخیره کنید. حال میتوانید همه مطالب را حذف کنید.
بعد از حذف مطالب از سطل زباله به مدیریت مجموعه ها مراجعه کنید و مجموعه ها را نیز حذف کنید.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 05-16-2012 در ساعت 12:23 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)