-
وارد نشدن به پنل مدیریت محتوای جوملای سایتم و نیاز به طراح حرفه ایی جوملا
سلام به همه دوستان من از دیشب تا حالا به پنل مدیریت محتوای سایتم دسترسی ندارم صفحه اولش میاد
وقتی که رمز عبور را وارد میکنم صفحه مدیریت لود نمیشه بدجوری اعصابم خورده میخوام آپدیت کنم نمیشه
در ضمن یه طراح سایت نیاز دارم که برام یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنه من کارم آنتی ویروس نود32 و دادن لایسنس اون میباشد
و در آخر هم میخوام طراح نسخه جوملا 1.5 منو بروز کنه و آخرین نسخه آپدیت کند هزینه اش را میپردازم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستانی که امادگی دارند با این شماره تماس بگیرن 09362684128
ویرایش توسط اشکان نامدار : 04-28-2012 در ساعت 05:44 AM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2012 05:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز سلام
آیا تغییرات جدیدی اعمال کردید؟
آیا هنگام ورود خطایی دیده می شود؟
لطفا سوال دوم خود را در بخش مربوطه مطرح نمایید.
که مطمئنا زودتر به جواب خواهید رسید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا حق.
-
-
دوست عزیز پلاگینی نصب نکردید که باعث این کار شده باشد ؟
اگر نصب کردید از قسمت phpmyadmin آن پلاگین را از حالت 1 به حالت 0 برگردانید سپس وارد مدیریت شده و پلاگین که ممکن است سیستمی باشد را پاک کنید
-
-
من اصلا زیاد بلد نیستم تو رو خدا بلدین کمک کنید بدجوری اعصابم خورده حتی تو سایت هم کاربرا نمیتونن وارد بشن
-
-
درود .
دوست عزیز از آموزش زیر استفاده کنید . اگر نتوانستید وارد شوید مشخصات را به همان ایمیلی که برای شما اس ام اس کردم ارسال کنید .
(سعی کنید خودتان اموزش را پیش بروید . چون احتمالا مشکل شما حل شود . سعی کنید مشکلات را خودتان حل کنید )
قبل از انجام هر گونه تغییری بر روی وب سایت خود از فایل ها و پایگاه داده خود ّبک آپ تهیه نماید .
خوب شما فرض کنید که اولین یوزری که در موقع نصب جوملا ساختید به نام admin بوده. (فراموش نکنید اولین اکانتی که در موقع نصب جوملا ایجاد شده و به عنوان مدیر کل بود با id 62 ثبت شده است. و اکانت های بعدی بصورت متوالی به سمت بالا میرود مثلا اولین یوزر 62 دومین یوزر 63 و . . .)
حالا به دیتابیس سایت خود بروید . به جدول users مراجعه کنید .و اکانت admin را انتخاب کنید و روی گزینه ویرایش کلیک کنید.
حالا در ستون usertype مقدار Super Administrator را وارد کنید
سپس در ستون gid مقدار 25 را وارد کنید
(اگر پسورد خود را هم فراموش کردید . مقدار (1ce149dc13f958c12e749ca9aa1e5c29:zxXrO1QR5ULQqdyxw eSWmPqCOan7mkPb) را در ستون password وارد کنید .) سپس رمز عبور شما تبدیل به 12345 خواهد شد.
حالا بر روی ذخیره یا go کلیک کنید تا اطلاعات ذخیره شود .
حالا باید به جدول core_acl_groups_aro_map در دیتابیس بروید.
و از ردیف aro_id شماره 10 را پیدا کنید . روی ویرایش کلیک کرده و در ستون group_id مقدار 25 را وارد کنید . و گزینه go یا ذخیره را کلیک کنید.
(اولین اکانتی که در جوملا ایجاد شود . aro_id آن 10 می باشد. و aro_id های اکانت های بعدی بصورت متوالی به سمت بالا میرود .( مثلا 10 بعدی 11 بعدی 12 و ...)
حالا شما می توانید به راحتی وارد بخش مدیریت سایت خود شوید.
موفق باشید .
-
-
باسلام.من هم مثل دوست بالا هرکاری که شما گفتید انجام دادم ولی اصلا به مدیریت جوملام وارد نمیشه تو رو خدا اگه میتونید کمکی بکیند.نمیشه اطلاعاتم رو براتون بفرستم یه لطفی کنید نگاهی بندازید؟ممنون
-
-
سلام
سايت دوستمون كه اين تاپيك رو زدند به خاطرنصب يك پلاگين بود كه امنيت سايت رو تأمين مي كرد و محصول شركت coredesign بود
با غير فعال كردن اين پلاگين سايت به حالت اول برگشت
روش غير فعال كردن پلاگين هم دوستمون [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] توضيح دادند
اين عدم ورود ها اغلب به خاطر اين پلاگين ها و يا غير فعال كردن پلاگين ورود جوملا بوجود مياد
موفق باشيد
-
-
با سلام
من هم این کار را کردم ولی باز امکان ورود به سایت نیست.
پلاگین جدید هم وارد نکردم. ولی فکر کنم شاید پلاگین ورود جوملا را غیر فعال کردم.
چطور می توانم پلاگین ورود جوملا را فعال کنم؟
متشکرم
-
-

نوشته اصلی توسط
isurvey
با سلام
من هم این کار را کردم ولی باز امکان ورود به سایت نیست.
پلاگین جدید هم وارد نکردم. ولی فکر کنم شاید پلاگین ورود جوملا را غیر فعال کردم.
چطور می توانم پلاگین ورود جوملا را فعال کنم؟
متشکرم
سلام
به ديتابيس خوودتون بريد و جدول jos_Plugin رو پيدا كنيد
پلاگين ورود جوملا رو پيداكنيدو مقدار published رو از 0 به 1 تغيير بديد
موفق باشيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)