-
کمک
سلام دوستان ، خسته نباشید
بی مقدمه میرم سر اصل مطلب،من یک سایتی رو دادم برام درست کردن و هزینه زیادی رو هم متحمل شدم (تقریبا 2 ملیون...) ، سایت در مورد مرجع تخصصی اندروید هستش،روزهای اول که سایت رو دادن خوب بود و امکاناتش کامل بود ولی بعد از 2-3 روز نمیدونم چی شد و دیگه حالت "jcetooltip" کار نکرد (همون که موس میره روی عکس و با افکت زیبایی درمورد عکس توضیح میده...) ، البته در لوکال کار میکنه ها ولی در سایت اصلی کار نمیکنه ، این اولیش بود
دومش،من در سایتم قسمت ثبت نامی و ساخت و ادیت پروفایت اعضا و ... رو دارم ولی اول نگذاشتم که به این پروفایل و ثبت نامی حالت چتینگ کوتاه رو اضافه کنن (طوری که مثل انجمن هرکی میاد تو پروفایل کس دیگر پیام مینویسه)،البته برای اینکار از افزونه "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" کمک گرفتن به نظرم،حالا میخوام برم پیام های فوری و Private Message رو فعال کنم ، فعال میشه ولی نمیشه پیام نوشت،انجمن و بلاگ رو از خدمات همین افزونه فعال میکنم میرم رو پروفایل طرف این رو مینویسه : کامپوننت Mamblog blogger نصب نشده است. لطفاً با مدیر تماس حاصل فرمائید - کامپوننت انجمن نصب نشده است. لطفاً با مدیر سایت تماس حاصل فرمائید. ، و نمیشه فعالش کنم،میخواستم بدونم چطور میتونم این چت و بلاگ و انجمن رو برای کاربر فعال کنم؟
اصلا ارزش داره این کار رو بکنم یا خیر؟
دوستان من یک فرد عادی هستش در جوملا و چیزی هم نمیدونم و این مواردی هم گفتم برام ضروری هستش،واقعا یک دنیا ممنون میشم که من رو کامل و واضح راهنمایی کنید،هر کمکی هم در زمینه اندروید و ... خواستین در خدمت هستم
یک دنیا ممنون،تا قبل از اینکه سایت رسمی بیاد بالا میخوام اینا رو ردیف کنم،یک دنیا ممنون
ویرایش توسط Dreams-Boy : 05-08-2012 در ساعت 08:32 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-08-2012 08:19 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام،ممنون بابت پاسختون،راستش کمی عجله دارم باید هرچه سریعتر سایت رو با محتویات بیارم بالا به خاطر همون پست دوم رو زدم که ممنون پاکش کردید ...
بابت سوال اول : نه هیچ پلاگین یا موژولی رو خودم به صورت دستی نصب نکردم هرچی خودشتون نصب کردن همون هستش ولی بله از جایی که سرور رو تهیه کردم دارن به یه سرور دیگه انتقال میدن خودشون،البته بعد از اون این موارد پیش اومد بعضی مواقع هم سایت برای بعضی ها بالا نیاد و ... میتونه بعد از سرور باشه و بعد از انتقال کامل سرور توسط اونا درست بشه؟؟
وال سوال دوم خیر نصب نیستش. راستش من هدفم از زدن این سایت سایت متمایز اط نظر امکانات و محتوا در زمینه سیستم عامل اندروید هستش و مانند سایت های دیگه صرفا بازی برنامه برای دانلود قرار نیمدیم و کارهای زیادی رو اندروید انجام خواهیم داد به خاطر همین هم میخوام امکانات سایت کمی هم متمایز باشه با نمونه های مشابه،به خاطر همین میخوام به کاربران امکاناتی رو بدم و ...
به نظر شما این امکان پیام رسانی رو فعال کنم؟ مشکلی پیش نمیاره؟! گیری چیزی بهش نمیدن؟
اگر اشکالی نداشته باشه من با همین آیدی Dreams.Boy2008 شما را در یاهو ادد میکنم تا کمی دقیق تر صحبت کنیم و راهنماییم کنید
یک دنیا ممنون
-
-
اگرانتقال سروركامل باشه امكان خطا توش وجود داره. پيشنهاد ميكنم يكبار جوملا 1.5 رو دانلود و روي سايتتون replace كنيد
در موردنصب اون افزونه هم من اطلاعي ندارم كه چهجور افزونهايهست. براي پيغامخصوصيمي تونيد از uddeim استفاده كنيد كه معتبرتره
موفق باشيد
-
-
سلام
اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید سوالات خود را در تاپیکهای مجزا مطرح نمایید ! و همچنین برای سوالات خود عناوین مناسبی انتخاب کنید ! تنها باید شما قوانین انجمن را رعایت کنید و این تنها انتظاری است که ما از کاربران خود داریم !
تاپیک قفل شد
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
نكته ي اول:
لطفاً براي سؤالات مختلف تاپيك هاي جداگانه بزنيد و از عنوان مناسب استفاده كنيد تا اگر دوست هم زبانتون مشكل مشابهي براش پيش اومد بتونه با جستجو در انجمن به نتيجه برسه!
نكته ي دوم:
به خاطر مشغله ي كاري نميرسيم به بعضي از سؤالات جواب بديم! ولي در نهايت جواب ميديم. اگر سؤ.الي از زير دست يكي ازكاربران فعال يا حتي خود من در رفته باشه با ارسال يه پيام خصوصي (اينو فقط به من بزنيد) لينك تاپيكتون رو بفرستيد تا بررسي كنيم.
اما پاسخ سؤالاتتون:
سؤال شما جوريه كه من بايد قبلش چند تا سؤال بپرسم. اول اينكه اخيراً روي سايتتون چيزي نصب كرديد؟ پلاگين يا ماژولي كه باعث كانفيليكت بشه و نذاره تولتيب بالا بياد.
اخيراً سرور شما انتقا داده شده يا مدير سرور شما هاستينگ خودش رو عوض كرده؟
سؤال دوم شما هم پاسخش معلومه. شما كامپوننت Mamblog blogger رو نصب كرديد؟ بررسي كنيد ببينيد اين كامپوننت توي منوي كامپوننت وجود داره. اگر نداشت كه بايد كامپوننت رو نصب كنيد تا اين پيغام نياد
اكثر كامپوننت هاي بلاگينگ تجاري هستند ولي رايگان هاي اونها هم پيدا ميشه و بايد بگرديد.
موفق باشيد
-
کاربر مقابل از safajuy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)