-
انتقال دیتابیس از 1.5 به 2.5 در یک هاست؟
سلام.
الان یه جوملا 1.5 دارم تو هاست دایرکت ادمینم
میخوام تو همون هاست و تو یه فولدر جداگانه و با یک دامنه جداگانه یک جوملا 2.5 رو نصب کنم (با قالب جدید)
حالا سوالم اینه:
1 . اگه این جوملا 2.5 رو نصب کنم بعد امکان انتقال دیتابیس از جوملای قبلی که تو همین هاست ولی تو یه فولدر دیگه هست وجود داره؟ و با اون jupgrade میشه این کار رو انجام داد؟
یا اینکه
2 . از همین جوملای فعلی یه کپی تو یه فولدر دیگه بگیرم و اون رو فقط ارتقا بدم به 2.5؟
دلیل اینکه همین جوملا 1.5 فعلی رو مستقیما ارتقا نمیدم اینه که نمیخوام سایت فعلی اصلا قطع بشه.
ضمنا کلی مطالب با ارزش شامل عکس و چند صد مطلب و اطلاعات فرم ها و تالار هست که باید منتقل شه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2012 12:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]را به دقت مطالعه کنید.
زمانیکه مهاجرت را انجام می دهید یک فولدر با نام jupgrade در مسیر جوملا 1.5 ایجاد میشه که جوملا 2.5 در اون قرار گرفته
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
حرف شما درست. هنوزم نمیدونم چه کار کنم.
ولی منظورم اینه از نو یه جوملا 2.5 نصب کنم .بعد فقط دیتابیس رو از 1.5 انتقال بدم
نمیخوام ریسک اینو بپذیرم که به هر دلیلی تو فرآیند مهاجرت جوملای فعلی براش مشکلی پیش بیاد
به بیان ساده تر.این عمل مهاجرت رو تو نسخه فعلی نمیخوام انجام بدم.حداقل رو یه کپی از 1.5 انجام بدم تو یه دامنه دیگه
یا اینکه یه 2.5 جدید نصب بشه و بعد فقط دیتابیس منتقل شه
تکراری شد سوال!!!!
-
-
سلام
ساختار دیتابیس در جوملا 2.5 متحول شده.
پشتیبان تهیه کنید و مهاجرت رو انجام بدید.
به بیان ساده تر.این عمل مهاجرت رو تو نسخه فعلی نمیخوام انجام بدم.حداقل رو یه کپی از 1.5 انجام بدم تو یه دامنه دیگه
ضرری نداره 
موفق باشید
-
کاربر مقابل از hamidy عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)