-
مشکل با راست چین شدن منوی اصلی
با سلام
لطفا این سایت رو ببینید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این قالب خودش قابلیت rtl و ltr رو داره
من با جومفیش سایت رو 2 زبانه کردم و بدون هیچ مشکلی هم به خوبی کار میکنه یعنی وقتی انگلیسی رو انتخاب میکنم همه چیز چپ چین و وقتی عربی رو انتخاب میکنم همه چیز راست میشه به غیر از منوی اصلی بالای صفحه(منوی افقی بالای صفحه)
حالا نمیدونم چکار باید بکنم که وقتی زبان عربی انتخاب میشه منوها هم از سمت راست به چپ چیده بشه مثلا اگر در حالت انگلیسی اینجوری هست:
Home > Produst > Quality > FAQ > Contact US
وقتی راست چین میشه باید اینجوری بشه
خانه > محصولات > کیفیت > سوالات متداول > تماس با ما
در صورتیکه در حال حاضر وقتی زبان تغییر میکنه منو از راست به چپ مرتب نمیشه بلکه فقط ترجمه میشه و همون چپ به راست و به صورت زیر باقی می مونه
تماس با ما > سوالات متداول > کیفیت > محصولات > خانه
که خوب این حالت اشتباه است چون فارسی یا عربی باید منوها از سمت راست به چپ باشند یعنی باید منوی "خانه" اول و در سمت راست باشد و بقیه منوها در ادامه باشند
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-28-2012 05:18 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
با سلام
من مشکل خاصی ندیدم
بیشتر توضیح بدید
-
-

نوشته اصلی توسط
sahama
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
من مشکل خاصی ندیدم
بیشتر توضیح بدید
ببینید الان اگر سایت رو به صورت انگلیسی باز کنید منوی بالا به این صورته که Home سمت چپ هست و بقیه منوها از سمت چپ به دنبال Home قرار گرفتند یعنی اینجوری
Home > About Us > Products
و الی آخر...
وقتی عربی میشه باز هم Home سمت چپ هست و بقیه منوها پشت سر Home به سمت راست که این غلط هست یعنی Home باید بیاد سمت راست یعنی اینجوری باید بشه
خانه > درباره ما > محصولات
-
-
با سلام
برای ایجاد سایتهای چند زبانه (اگر از زبانهای راست به چپ و چپ به راست استفاده میشه) باید از قالبهایی استفاده بشه که قابلیت rtl و ltr را باهم داشته باشند تا با تغییر زبان اطلاعات نمایش از css مربوطه خوانده بشه. اگر قالب شما rtl را پشتیبانی میکنید باید از مدیریت قالب آن را فعال کنید.
اگر هم این قابلیت رو نداره میتونید خودتون فایل CSS مربوط به rtl را ایجاد کنید. البته باید اطلاعات کافی در این زمینه را داشته باشید.
البته فکر میکنم قالب شما از فریم ورک Vertex استفاده میکنه که در اینصورت قابلیت rtl رو داره.
یا علی
ویرایش توسط jalal_iranian : 04-28-2012 در ساعت 08:30 PM
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
با سلام
برای ایجاد سایتهای چند زبانه (اگر از زبانهای راست به چپ و چپ به راست استفاده میشه) باید از قالبهایی استفاده بشه که قابلیت rtl و ltr را باهم داشته باشند تا با تغییر زبان اطلاعات نمایش از css مربوطه خوانده بشه. اگر قالب شما rtl را پشتیبانی میکنید باید از مدیریت قالب آن را فعال کنید.
اگر هم این قابلیت رو نداره میتونید خودتون فایل CSS مربوط به rtl را ایجاد کنید. البته باید اطلاعات کافی در این زمینه را داشته باشید.
البته فکر میکنم قالب شما از فریم ورک Vertex استفاده میکنه که در اینصورت قابلیت rtl رو داره.
یا علی
سلام
بنده در همان پست اول اشاره کردم که قالب rtl رو ساپورت میکنه و بدون هیچ مشکلی راست چین میشه فقط میخوام بعد از راست چین شدن منوها هم از سمت راست به چپ چیده بشوند یعنی اگر در حالت انگلیسی ترتیبا نمایش اینجوری هست:
Home > About Us > Product
وقتی فارسی میشه ترتیب منوها هم از راست به چپ بشه یعنی اینطوری بشه:
خانه > درباره ما > محصولات
-
-
بله ذکر کرده بودید. عذر میخوام که توجه نکردم
در مدیریت منو مورد نظرتون و با استفاده از ستون چینش ترتیب آیتم ها را تغییر دهید.
-
-

نوشته اصلی توسط
jalal_iranian
بله ذکر کرده بودید. عذر میخوام که توجه نکردم
در مدیریت منو مورد نظرتون و با استفاده از ستون چینش ترتیب آیتم ها را تغییر دهید.
سلام،والا من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم،اگر بخواهید و زحمتی برایتان نباشد میتوانم پسورد ادمین را برایتان پ.خ کنم خودتان یک نگاهی بندازید-با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)