سلام لطفا افزونه ای برای درج لینک به صورت متحرک از بالا به پایین و افزونه ای برای ثبت نام سریع در جوملا 2.5 معرفی نمایید با تشکر

سلام لطفا افزونه ای برای درج لینک به صورت متحرک از بالا به پایین و افزونه ای برای ثبت نام سریع در جوملا 2.5 معرفی نمایید با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
هر دو این موارد یه صورت دیفالت روی جوملا هست
در پناه ایزد
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام من پیداشون نکردم میشه بفرمایید توی کدوم قسمت هستند یا نامشون را بگید با تشکر
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف > ماژول ها > جدید
در پناه ایزد
سلام عکس زیر ماژول های موجود در جوملاستنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
الان کدومشون ماژول ثبت نام سریعه و کدومش ماژول پیوندهای متحرک؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام
ماژول پیوندها را پیدا کردم اگه میشه یه ماژول ثبت نام سریع معرفی کنید
با تشکر
سلام ماژول پیوندها متحرک کدومه؟؟؟نوشته اصلی توسط msasan2011 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
وروود کاربران رو انتخاب کنید
ثبت نام هم در این پنجره این افزونه هست
در پناه ایزد
سلام درسته بخش ایجاد حساب کاربری در این ماژول وجود داره اما من میخام یه بخش ثبت نام سریع در صفحه اصلی بذارم تا کاربر دیگه لازم نباشه به اون لینک بره و با وارد کردن نام کاربری، ایمیل و رمز عبور در صفحه اصلی ثبت نام کنهنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
ثبت نام در کمتر از چند ثانیه طول میکشه ! و شما میتونید
سریعترین راه ثبت نام این هست
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)